LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: Χθες 14:49

Diddy: Νέες κατηγορίες εναντίον του - Φέρεται να βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities σε afterparty των VMAs το 2000

Diddy

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο κορίτσι μαζί με δύο άλλες διάσημες προσωπικότητες σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards το 2000 με την 37χρονη σήμερα γυναίκα να καταθέτει μήνυση εναντίον του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Κυριακή (20/10).

Στη μήνυση, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν πήγε σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει για λίγο επειδή ένιωσε «ζαλισμένη» από ένα ποτό που είχε πιει κατά τη διάρκεια του πάρτι στις 7 Σεπτεμβρίου 2000.

«Αμέσως μετά, ο Combs, μαζί με έναν διάσημο άνδρα και μια γυναίκα, μπήκαν στο δωμάτιο. Ο Combs πλησίασε επιθετικά την ενάγουσα με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και της είπε: "Είσαι έτοιμη για πάρτι!"». Ο Combs, που ήταν τότε 30 ετών, φέρεται να «πέταξε» το κορίτσι, που δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα, προς έναν άλλο άνδρα διάσημο, που αναφέρεται ως Celebrity A, ο οποίος προχώρησε στην αφαίρεση των ρούχων της νεαρής κοπέλας καθώς αυτή «αποπροσανατολιζόταν όλο και περισσότερο.

Η ενάγουσα κρατήθηκε κάτω από τον Celebrity A, ο οποίος τη βίασε κολπικά, ενώ ο Combs και η Celebrity B, μια γυναίκα, παρακολουθούσαν. Αφού τελείωσε ο διάσημος άνδρας, ο Combs στη συνέχεια βίασε κολπικά την ενάγουσα, ενώ ο Celebrity Α και η Celebrity Β παρακολουθούσαν», αναφέρεται στην αγωγή.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Combs προσπάθησε να αναγκάσει το θύμα να του κάνει στοματικό σεξ, αλλά εκείνη αντιστάθηκε χτυπώντας τον στο λαιμό, οπότε σταμάτησε. Στη συνέχεια δραπέτευσε από το δωμάτιο και έβαλε τον πατέρα της να την πάρει από το πάρτι.

«Μετά την επίθεση, η ενάγουσα έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής της», αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Ο Μπάζμπι κατέθεσε τουλάχιστον πέντε νέες αστικές αγωγές στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως αν και οι ενάγοντες δεν κατονομάζονται στα δικαστικά έγγραφα, περιγράφονται ως δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που ήταν 13 ετών κατά τη στιγμή του φερόμενου βιασμού στα VMAs.

Ένας από τους άνδρες και οι τρεις γυναίκες κατηγόρησαν επίσης τον ιδρυτή της Bad Boy Records, ο οποίος είναι σήμερα 54 ετών, ότι τις νάρκωσε.

«Θα αφήσουμε τους ισχυρισμούς στις κατατεθείσες καταγγελίες να μιλήσουν από μόνοι τους και θα εργαστούμε για να δούμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Αναμένουμε να καταθέτουμε υποθέσεις σε εβδομαδιαία βάση κατονομάζοντας τον κ. Combs και άλλους ως κατηγορούμενους, καθώς συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία και να προετοιμάζουμε τις καταθέσεις» δήλωσε ο Μπάζμπι σε δήλωσή του στο NBC News την Κυριακή.

Η νομική ομάδα του Combs σε δήλωση που περιήλθε στην Page Six ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, στις νομικές τους άμυνες και στην ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας. Στο δικαστήριο θα επικρατήσει η αλήθεια: ότι ο κ. Combs δεν έχει ποτέ επιτεθεί σεξουαλικά σε κανέναν -ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο