LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2024 16:05

Μαρία Ιωαννίδου: Ανασκεύασε τη δήλωσή της για την κρυφή σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα όσο είχε δεσμό με τη Βέρα Κρούσκα

Κρούσκα - Νταλάρας - Ιωαννίδου

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την κρυφή σχέση που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα στο παρελθόν και την περίοδο που ο τραγουδιστής ήταν ζευγάρι με τη Βέρα Κρούσκα.

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά. Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε ΕΔΩ! Βέρα Κρούσκα: Η αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, αφού παρουσιάστηκαν τα λόγια της Βέρας Κρούσκα μίλησε εκ νέου και η Μαρία Ιωαννίδου, ανασκευάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της περί κρυφής, παράλληλης σχέσης με τον τραγουδιστή.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Η σχέση μου με τον κύριο Νταλάρα έγινε προ Χριστού, είναι πολύ παλιό το θέμα. Έγινε όταν ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα χαλάσανε οριστικά, αμετάκλητα και μετά από λίγο έγινε η δική μας σχέση. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην εκθέτουμε ανθρώπους», είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Γιώργου Νταλάρα με τη Βέρα Κρούσκα: «Δεν τα κάνω εγώ αυτά. Μα, ντροπή! Αυτό είναι μηνύσιμο τελικά. Καμία σχέση δεν έχω εγώ με τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση. Μάλιστα για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε κάπου ένας μήνας μετά από τη Βέρα. Έχουμε μια σοβαρότητα ως άτομα».

«Όχι, όχι, λάθος. Λάθος δικό μου. Λάθος διατυπώθηκε. Δεν είχε σχέση. Είχε τσακωθεί με τη Βέρα Κρούσκα, όχι πρόχειρα. Είχαν τσακωθεί, τα είχαν σπάσει τελείως, χωρίσανε, έτσι έγινε και με φλέρταρε ο Γιώργος Νταλάρας που αν δεν απατώμαι ήταν στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου τραγουδούσε και εγώ χόρευα με τον Βαγγέλη Σειληνό», πρόσθεσε.

Σχετικά με τη δήλωσή της ότι βρισκόντουσαν "κρυφά", η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε: «Διακριτικά είναι η πιο σωστή λέξη, γιατί δεν ήθελα να ακούγομαι τόσο κολλητά μετά από τη Βέρα, να δημιουργήσω μια σχέση με τον Γιώργο. Ήμασταν 6 μήνες».

Για το πότε ο τραγουδιστής έκανε σχέση με την Άννα Βίσση, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πότε μπήκε η Άννα Βίσση στη ζωή του. Είναι δυνατόν να βιογραφώ εγώ; Δεν είναι ενημερωμένος ο Τύπος να ενημερώνεται καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι όταν χωρίσαμε, μετά από λίγους μήνες τα ξαναέφτιαξε με τη Βέρα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μαςΣήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Μεγάλη νίκη η απελευθέρωση του Αμερικανού ομήρου από στη Γάζα

Πάπας Λέων: Με επέλεξαν χωρίς να έχω καμία αξία, είμαι αδελφός και υπηρέτης σαςΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Όπως επιτάσσει η παράδοση, αναγνώσθηκαν αποσπάσματα του Ευαγγελίου στα ελληνικά

Ψάρι Βάρδας: Ένα τσιγάρο ήταν η αφορμή της δολοφονίαςΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Ο 23χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με έναν αναδιπλούμενο σουγιά τον 24χρονο μέσα στο θερμοκήπιο που εγραζόντουσαν

Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστάΣήμερα 23:27 | Ειδήσεις

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, στην ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζεται αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα21:21Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:54Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν 19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο