LATEST NEWS
 
F Latest /FLifeΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2024 15:39

Η Νάντια Μπουλέ στην ευρωπαϊκή περιοδεία του CHICAGO The Musical στο ρόλο της Roxie Hart

CHICAGO

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ CHICAGO, η διεθνούς φήμης παραγωγή όπως παρουσιάζεται στο Broadway, ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στο Christmas Theater, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του μία ελληνίδα στο cast: τη Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ρόξι Χαρτ.

Για πρώτη φορά, ελληνίδα καλλιτέχνις εντάσσεται στο δυναμικό παραστάσης του Broadway, συμμετέχοντας  σε πανευρωπαϊκή περιοδεία που περιλαμβάνει 18 χώρες!

Μετά από τέσσερις οντισιόν που έγιναν στο Λονδίνο, ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, η Νάντια Μπουλέ, πήρε τον ρόλο της Ρόξι και ετοιμάζεται να μεταβεί ξανά στη Βρετανική πρωτεύουσα καθώς, μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι τελικές πρόβες με τους συντελεστές της παράστασης που θα ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη.

Νάντια Μπουλέ

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Laura Tyrer ως Velma Kelly, τον Matt Blaker ως  Billy Flynn, την Amy Webb ως Mama Morton, τον Danny Becker ως Amos και τον Luke Bayer ως Mary Sunshine.

Το CHICAGO the Musical , σε μουσική John Kander, στίχους Fred Ebb, και σενάριο των Fred Ebb– Bob Fosse, σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να μπορεί να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα cast εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway. Οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες με τις απαράμιλλες ικανότητές τους και τη μαγνητική σκηνική τους παρουσία, θα δώσουν το δικό τους μοναδικό στυλ στους εμβληματικούς ρόλους της Ρόξι Χαρτ, της Βέλμα Κέλι, του Μπίλι Φλιν και των υπόλοιπων αξέχαστων χαρακτήρων, που κατοικούν τον κόσμο του CHICAGO.

Η παράσταση θα ταξιδέψει στην Ευρώπη σε: Αυστρία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και σε άλλες 14 χώρες. Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε τον Οκτώβριο στην Αθήνα και τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για περιορισμένες παραστάσεις.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη φαντασμαγορική εμπειρία του CHICAGO the Musical με την «δική μας» Νάντια Μπουλέ που ετοιμάζεται να «κατακτήσει» την Ευρώπη!

CHICAGO the musical ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Στίχοι: Fred Ebb

Μουσική: John Kander

Σενάριο: Fred Ebb και Bob Fosse

Η αυθεντική παραγωγή σκηνοθετήθηκε και χορογραφήθηκε από τον Bob Fosse.

Βασισμένο στο θεατρικό έργο της Maurine Dallas Watkins.

Σκηνοθεσία της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Walter Bobbie

Σκηνοθεσία της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Nigel West

Χορογραφίες της αυθεντικής παραγωγής: Ann Reinking

Χορογραφίες της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: David Bushman

Σχεδιασμός σκηνικών: John Lee Beatty

Σχεδιασμός κοστουμιών: William Ivey Long

Σχεδιασμός φωτισμού: Ken Billington

Σχεδιασμός ήχου από τον Matt Grounds

Φωνητική διδασκαλία: Rob Fisher

Προσαρμογή κειμένου: David Thompson

Προπώληση Αθήνας: https://www.more.com/theater/chicago-athens/

Προπώληση Θεσσαλονίκης: https://www.more.com/theater/chicago-thessaloniki/

Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP®

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο