LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2024 10:30

Ιωάννα Τούνη: Νέα περιπέτεια στο αεροδρόμιο με τον γιο της! " Τι πρέπει να κάνω βρε μπαγλαμά; Να το φιμώσω;"

τούνη

Μία νέα περιπέτεια είχε στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της κατά την πτήση της στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Όπως είπε η γνωστή influencer ο Πάρης ήταν αναστατωμένος, έκανε φασαρία με αποτέλεσμα να την πλησιάσει κάποιος κύριος και να της παραπονεθεί για τον θόρυβο κάτι που την εξόργισε.

«Και που λες περιμένω στο lounge με τον Πάρη να περάσουμε στην πτήση μας. Ο Πάρης γενικά είναι σε μία εξαλλοσύνη, κάνει τα δικά του, φωνάζει λίγο. μουρμουρίζει λίγο, κλαίει... Εντάξει σπάει τα νεύρα τριγύρω το κατανοώ. Έρχεται μία αεροσυνοδός εδάφους, γλυκύτατη η κοπέλα, δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε και μου λέει. Μπορώ να κάνω κάτι για το μωρό;' 'Τι να κάνεις αγάπη μου' τις απάντησα. Μου λέει 'Να του δώσω κάτι;' και της δείχνω τριγύρω. Στο lounge έχει φαγητό, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Της δείχνω ότι έχω πάρει πέντε πιάτα με τα πάντα για το μωρό, φρουτάκια, κρακεράκια, κριτσινάκια, σουτζουκάκια μέχρι τα πάντα, μήπως κάτι θέλει να απασχοληθεί ή να τσιμπήσει. Τις δείχνω 'Τι άλλο να μου φέρεις, δεν θέλει να συνεργαστεί'. Μου λέει 'κάτι να κάνουμε για να σταματήσει και απάντησα “Τι να κάνουμε, μωρό είναι θέλει τώρα να κλάψει”.

Μου είπε ότι παραπονέθηκε στην επιβάτης για το μωρό σας που κλαίει, να σταματήσει κάπως. Λέω 'Μάλλον ο συνεπιβάτης αυτός δεν θα έχει μωρό, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει έχω δοκιμάσει τα πάντα από τραγουδάκια μέχρι τα πάντα. Εάν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός μπορεί να έρθει να μιλήσει σε εμένα και θα του απαντήσω καταλλήλως'. Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της και έπρεπε να με ρωτήσει ή να μου μεταφέρει τέλος πάντων την πληροφορία αλλά φίλε τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω δηλαδή; Να το φιμώσω το μωρό; Δεν είναι ούτε δύο χρονών, είναι 22 μηνών, να το φιμώσω; Να του ράψω το στόμα; Τι να κάνω; Καταλαβαίνω, βάλε τα ακουστικά σου, δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω... Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, ούτε καν για εμένα το να κλαίει το μωρό αλλά, παιδιά, τι να κάνουμε. Αυτά είναι μέσα στη ζωή. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο είσαι εσύ, μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση για τη δήλωσή της σχετικά με την "κιτρινίλα στα πάνελ" - "Για να το κλείσουμε το θέμα..."

 Μάνα είμαι, μωρό μικρό έχω. Να κάτσω στο σπίτι μου, να κλειστώ μέσα επειδή δεν θέλεις να ακούς το μωρό να κλαίει; Που θα τύχει σε μία από τις τόσες πτήσεις να είναι κακόκεφο. Όχι! Θα κάτσεις να το ακούσεις. Μανές, μην πτοείστε κορίτσια μου, αλήθεια μην πτοείστε καθόλου, που έρχονται και σας λένε τι να κάνετε και ότι ενοχλεί το μωρό σας. Να καθίσετε στα σπίτια σας αν σας ενοχλούν τα μωρά των άλλων. Δεν κατάλαβα... Και άντε εγώ έχω ψυχολογία και δεν πτοούμαι και γυρίζει το μάτι μου, δεν θέλω εσείς που μπορεί να είστε πιο χαμηλών τόνων να νιώθετε ενοχικά και άσχημα και να κάθεστε σπίτι», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Το βρίσκω τεράστια ασέβεια προς μια μανούλα -που κάνει προφανώς ήδη ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην κλαίει το μωρό της- να έρχεσαι να της κάνεις παρατήρηση ότι σε ενοχλεί και να σταματήσει! Τι πρέπει να κάνω βρε μπαγλαμά? Να το φιμώσω;;;; ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ! Θερμή παράκληση σε όσες μανούλες με ακολουθούν… δεν θέλω να νιώθετε άσχημα και ενοχικά και να κλείνεστε σπίτι σας… βάλτε τους όλους στην θέση τους», πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

@j.touni Το βρίσκω τεράστια ασέβια προς μια μανούλα -που κάνει προφανώς ήδη ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην κλαίει το μωρό της- να έρχεσαι να της κάνεις παρατήρηση οτι σε ενοχλεί και να σταματήσει! Τι πρέπει να κάνω βρε μπαγλαμά? Να το φιμώσω;;;; ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ! Θερμή παράκληση σε όσες μανούλες με ακολουθούν… δεν θέλω να νιώθετε άσχημα και ενοχικά και να κλείνεστε σπίτι σας… βάλτε τους όλους στην θεση τους!!!! ???????? περιμένω γνωμη στα σχόλια… #fyp #viral_video #foru #tiktokgreece ? original sound - Ioanna Touni
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο