LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2024 12:42

Η Γλυκερία για τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Χρήστο Νικολόπουλο: "Το μόνο που θα πω είναι..."

Γλυκερια

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" και τον Νίκο Συρίγο έδωσε η Γλυκερία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, την οικογένειά της, τον Γιώργο Νταλάρα και τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

"Όταν ακούω το όνομά του Μίμη Πλέσσα σκέφτομαι όλο τον ελληνικό κινηματογράφο, τα μεγάλα σουξέ και τα σπουδαία τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Δεν είχαν την τύχη να κάνω δίσκο μαζί του, αλλά τραγουδάω τραγούδια του και αγαπώ τα τόσο μεγάλα τραγούδια του" είπε αρχικά η Γλυκερία, αναφερόμενη στον Μίμη Πλέσσα.

Όσον αφορά την καριέρα της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: "Οφείλω πολλά στον Απόστολο Καλδάρα, ήταν ο πρώτος συνθέτης που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τραγούδια του. Μου έδωσε το ‘διαβατήριο’ για να μπω στον χώρο της μουσικής. Ο Γιώργος Νταλάρας με επέλεξε για να συνεργαστούμε ενώ ήμουν άγνωστη, μέχρι τότε τραγουδίστρια. Με είχε δει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα, του άρεσα και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας".

Για τον σύζυγό της, Στέλιο και τον ρόλο της ως μητέρα, η Γλυκερία τόνισε: "Περάσαμε και περνάμε φουρτούνες. Κάνει όλα αυτά που εγώ δεν μπορώ, τις δημόσιες σχέσεις, τις συζητήσεις για τις επόμενες εμφανίσεις μου. Είναι σπουδαίος ο ρόλος της μαμάς. Επέλεξα να είμαι πρώτα μαμά και μετά τραγουδίστρια. Τώρα είμαι και γιαγιά και είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω δύο εγγονές. Συνεχίζω μέσα από το παιδί μου και τα εγγόνια μου να υπάρχω και εγώ".

Για τον Γιώργο Νταλάρα, η Γλυκερία ανέφερε: "Είναι άνθρωπος της ουσίας, δε θέλει να ‘σπαταλιέται’ σε δευτερεύοντα πράγματα που δεν έχουν καμία αξία. Τον ενδιαφέρει η μουσική και το τραγούδι και εργάζεται πάνω σε αυτό. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο του τραγουδιού, έχει αφήσει ιστορία και παρακαταθήκη, τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ. Τον ενδιαφέρει να τον ρωτήσεις για τη δουλειά του και μόνο".

Για τον Χρήστο Νικολόπουλο και τα δημοσιεύματα περί κόντρας, με αφορμή την ακύρωση της εμφάνισης της στη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια του μουσικοσυνθέτη στο ελληνικό τραγούδι, η Γλυκερία αρκέστηκε να απαντήσει: "Δε θα το σχολιάσω καθόλου. Δεν βγήκα καθόλου να πω κάτι στα ΜΜΕ και ούτε θα το κάνω. Το μόνο που θα πω είναι ότι τον σέβομαι ως δημιουργό και τον αναγνωρίζω γιατί είναι ένας μεγάλος συνθέτης".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο