LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2024 11:42

Μικρούτσικος για ανάρτηση Τούνη: "Αν ήταν από ένα σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν"

Τουνη

H Ιωάννα Τούνη με βίντεο που ανέβασε στο TikTok ξέσπασε κατά των τηλεοπτικών εκπομπών και των ανθρώπων που βρίσκονται στα πάνελ, χαρακτηρίζοντάς τους "γελοίους".

Τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Buongiorno", με την Φαίη Σκορδά αρχικά να δικαιολογεί την influencer.

"Να σας πω κάτι. Είναι μια influencer, ένα κορίτσι, που ανεβάζει τα πάντα, μέσα σε αυτά τα πάντα ένιωσε ότι υπάρχει και αδικία. Γιατί να μη το ανεβάσει; Δέχτηκε σχόλια γιατί το κάνει, γι’ αυτό απάντησε. Λίγα άκουσε;" ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Κατόπιν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του, λέγοντας: "Αυτό το πράγμα, αυτός ο χαρακτηρισμός δια στόματος Ιωάννας Τούνη, επειδή κάθομαι σε πάνελ... Δεν έχει σημασία αν 30 χρόνια κάνω τηλεόραση πρωταγωνιστικά, επειδή τώρα κάθομαι σε πάνελ, και χαίρομαι που κάθομαι σε αυτό το πάνελ, για μένα αυτός ο χαρακτηρισμός είναι εύσημο από την κυρία Τούνη. Αν ήταν από ένα σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν".

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά απάντησε: "Συμφωνώ ότι ο τρόπος που αντιδράς σε χαρακτηρίζει. Αλλά, ό,τι και να κάνει αυτή η κοπέλα, βγαίνουν και τη δείχνουν με το δάχτυλο. Θέλει να πει πως “ό,τι και να κάνω”, βγαίνουν στην τηλεόραση και με κράζουν".

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε ξανά τον λόγο και τόνισε: "Το πανηγυρτζής, ανόητοι, βλάκες, γελοίοι, αυτά από το στόμα αυτό… Ο Δημήτρης θα πρέπει να ντραπεί να με πάρει τηλέφωνο μετά από αυτό. Εγώ την αγάπη μου στον Δημήτρη την έχω δείξει και ξέρει πάρα πολύ καλά, πόσες φορές έκλεισα το στόμα μου για χάρη του. Αν για να έχω καλή σχέση με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις… Αν σε αυτή την ηλικία ήρθα για να αλλάξω απόψεις για να έχω καλή σχέση με τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια τέρατα αυτό το τέρας… ε, δε γίνεται".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο