LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2024 22:57

Σύλβια Παπαδάκη: Αυτή είναι η Playmate που συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης - Όσα δηλώνει (Video)

συλβια

Η Σύλβια Παπαδάκη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Τρίτης 8/10 και ξεκαθάρισε το παρασκήνιο για τη σύλληψή της. Θυμίζουμε ότι η ίδια, είναι η playmate συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της και που κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δικαστές εξέδωσαν προσωρινή διαταγή για τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της να μην την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων μέχρι την εκδίκαση των καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία.

«Από τον περασμένο Μάρτιο έχω εγκαταστήσει panic button, οπότε και συνέβη το κακοποιητικό συμβάν με θύματα εμένα και τη μητέρα μου, όταν ήρθε να πάρει τα παιδιά με βίαιο τρόπο. Έχει υποβληθεί μήνυση αρκετές φορές. Με τον πατέρα των παιδιών μου υπήρξε μια διαφωνία, που δυστυχώς πήρε άσχημη τροπή. Έτσι αναγκάστηκα τον Μάρτιο να έχω panic button στο κινητό μου για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τα ανήλικα τέκνα μου από τον ίδιο τους τον πατέρα, τον οποίο έχω μηνύσει βεβαίως και αρκετές φορές για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές». Παρά τη μήνυση που υπέβαλλα στον πατέρα των παιδιών μου ως υπόπτου για αρπαγή των παιδιών στο εξωτερικό, για πιθανή ασέλγεια και πιθανή χρήση ουσιών, εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται», είπε η Σύλβια Παπαδάκη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα, τα παιδιά βρίσκονται στην Αγγλία μετά την προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια που δόθηκε στον επιχειρηματία. Εκεί έμαθε ότι η μητέρα των παιδιών του τον μήνυσε για κακοποίησή τους.

«Είναι προφανές ότι αυτή η μήνυση υπεβλήθη σε έναν χρόνο ύποπτο, με στοιχεία τα οποία παρά τις πολλές υποσχέσεις ότι θα εμφανιστούν, μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί. Εννοείται πως από την πλευρά του πατέρα, όχι μόνο το αρνείται, αλλά αντιθέτως το θεωρεί προκλητικό, ακόμα και ως μια προσπάθεια κακού αντιπερισπασμού», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Μιχαλολιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο