LATEST NEWS
 
F Latest /FashionΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2024 17:08

Paris Fashion Week: Η Όλγα Καραβερβέρη καθήλωσε το κοινό με τις δημιουργίες της

Paris Fashion Week

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη μάγεψε το κοινό στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με τη νέα της συλλογή “Gaia”s/s25 η οποία παρουσιάστηκε στο εμβληματικό Hotel La Maison Champs-Elysees.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Όλγα Καραβερβέρη, Αντωνία Λόλα (CEO of HEXIE Skincare)

Η συλλογή, αποτελεί έναν ύμνο στη φύση και τα τέσσερα κλασικά στοιχεία, τη Γη, τον Αέρα, τηn Φωτιά και το Νερό, μέσα από μια εντυπωσιακή επίδειξη που ανέδειξε την ομορφιά και τη δύναμη της Γης, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη δημιουργικότητα με την φινέτσα της υψηλής ραπτικής, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.

Εβδομάδα Μόδας

Paris Fashion Week

Στο Event παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Γαλλικού έντυπου και διαδικτυακού Τύπου, influencers, επιχειρηματίες, δικηγόροι, εκπρόσωποι της Γαλλικής Πρεσβείας και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Μετά το τέλος του event η σχεδιάστρια δεξιώθηκε τους χορηγούς, φίλους και πελάτες στο Γαλλικό Bistrot Belloy Champs Elysees όπου έζησαν μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Fashion Week

Υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της Ελληνίδας ενδυματολόγου Κυριακής Παυλίδου, η επίδειξη απογειώθηκε στο De File του Παρισιού. Τις δημόσιες σχέσεις και την εποικοινωνία, ανέλαβε ο PR Manager, Γιώργος Ντάβλας.

Paris Fashion Week

Αντωνία Λόλα, Γιώργος Ντάβλας

"Gaia": Η Μόδα εμπνευσμένη από την φύση

Η συλλογή "Gaia" της Όλγας Καραβερβέρη δεν ήταν απλώς μια επίδειξη, αλλά ένα δυναμικό ταξίδι στα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης: Γη, Αέρας, Φωτιά και Νερό. Η σχεδιάστρια κατάφερε να αναδείξει τη σύγκρουση της ακατέργαστης δύναμης της φύσης με την πολυτέλεια της μόδας, προσφέροντας δημιουργίες που ξεχειλίζουν από ισχύ και ομορφιά. 

Fashion Week

Η Γη αποτυπώθηκε σε πλούσιες, γήινες αποχρώσεις και υφές που θυμίζουν το χώμα και τους βράχους, με πολυτελή υφάσματα όπως μεταξωτό σατέν και οργάντζα, να αιχμαλωτίζουν τη σταθερότητα και τη δύναμή της. Σχέδια στολισμένα με κρύσταλλα, 3D λουλούδια και χειροποίητες κεντημένες πέτρες, αναδεικνύουν την φύση ως την απόλυτη έμπνευση της πολυτέλειας.

Paris Fashion Week

Ο Αέρας, η Φωτιά και το Νερό σε Απόλυτη Ισορροπία

Ο Αέρας ζωντανεύει μέσα από ανάλαφρα, ρέοντα υφάσματα, αποτυπώνοντας την απόλυτη ελευθερία. Η Φωτιά, με εκρηκτικά κόκκινα, πορτοκαλί και χρυσά χρώματα, εκφράζει το πάθος και τη ζωντάνια, ενώ τα σχέδια ξεχειλίζουν από κίνηση και θερμότητα. Το στοιχείο του Νερού κυριαρχεί σε γαλάζιες και ασημένιες αποχρώσεις, με ρευστές γραμμές που μιμούνται την ακαταμάχητη ροή και δύναμη των ωκεανών.

Θησαυροί από τα Βάθη της Γης

Στην τελική πράξη της επίδειξης, η Όλγα Καραβερβέρη, υμνεί τους κρυμμένους θησαυρούς της Γης, αναδεικνύοντας τη λάμψη των ορυκτών, των διαμαντιών, των σμαραγδιών και των ζαφειριών. Φορέματα και αξεσουάρ διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες και λεπτομερείς χειροποίητες κατασκευές, μετατρέπουν τα μοντέλα σε ζωντανές ενσαρκώσεις της πολυτέλειας. Η Καραβερβέρη αποδίδει φόρο τιμής στους ακατέργαστους θησαυρούς της Γης, αναδεικνύοντας τη φυσική της γενναιοδωρία με κάθε της σχέδιο.

 Paris Fashion Week

Παναγιώτης Μαρμαρίδης, Όλγα Καραβερβέρη, Αναστασία Μαρμαρίδη

Paris Fashion Week

Saloua Rose El Falah, Όλγα Καραβερβέρη, Κλεοπάτρα Μάλαμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο