LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2024 23:34

Δημήτρης Μακαλιάς: Συγκίνησε με την εξομολόγησή του! "Όταν έχασα τον αδερφό μου, πέρασα από..."

μακαλιας

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για όλους και για όλα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Αρχικά, είπε: «Αυτήν την περίοδο είμαι στα καλύτερά μου, περνάω πάρα πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένος. Είμαι από τη φύση μου πολύ θετικός και ευτυχισμένος. Πρέπει να γίνει κάτι ακραίο για να μου χαλάσει τη διάθεση. Δεν μου αρέσει το ψέμα, η κοροϊδία και η αδικία. Οι άνθρωποί μου μπορούν να με φτάσουν στα ουράνια. Η σύζυγός μου με εκνευρίζει σε απλά, μικρά, καθημερινά πράγματα που έχουν την τάση να με βγάζουν εκτός εαυτού».

Για το πώς ήταν ως παιδί, ο ίδιος ανέφερε: «Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το σχολείο και ήμουν καλός μαθητής». Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχασε τον αδελφό του το 2008 από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 30 ετών. Πάνω σε αυτό, ανέφερε: «Έχω χάσει τον αδερφό μου. Διαχειρίζεται σιγά-σιγά. Όλα αυτά που λένε ότι η απώλεια θέλει χρόνο, ισχύει. Πέρασα από όλα τα στάδια για να το ξεπεράσω, του θυμού, της άρνησης, της θλίψης και τώρα υπάρχει μια ζεστασιά, ας πούμε. Σαν σήμερα, είχε γενέθλια».

Για τον έρωτα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε: «Ο έρωτας για μένα είναι όταν δεν θες να αποχωριστείς τον άλλον δευτερόλεπτο, ακόμα και τις στιγμές που βαριέσαι ή τις στιγμές που δεν θα ήθελες να τον βλέπεις. Όταν όλο σου το είναι θέλει να είναι με αυτόν τον άνθρωπο, νομίζω ότι αυτό λέγεται έρωτας. Ερωτεύτηκα την Αντιγόνη αμέσως σε αντίθεση με εκείνη. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα ένιωσα ότι κάτι υπήρχε, αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια για να έρθουμε κοντά και να γνωριστούμε και να δει το δικό μου φως, ενώ εγώ είδα το δικό της από την πρώτη στιγμή. Στην Αντιγόνη με εκνευρίζει ότι δεν είναι οργανωμένη και ξεχνάει πράγματα σε αντίθεση με μένα. Η Αντιγόνη ενοχλείται από την υπεροψία και το ύφος μου που κρίνει κάποιο θέμα της».

Για το αν είναι καλός φίλος, απάντησε: «Θεωρώ ότι δεν είμαι καλός φίλος γιατί δεν είμαι συνεπής φίλος και είμαι μοναχικός χαρακτήρας. Νιώθω ότι με τους φίλους τα έχω πάει χάλια. Δεν προσφέρω, δεν δίνω, τους ξεχνάω. Πάντα θα είμαι εκεί για τους φίλους μου, αλλά δεν θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Μου άρεσει η μοναξιά. Το έχω πει ότι αν με αφήσει κάποια στιγμή η Αντιγόνη δεν θα με ξαναδεί άνθρωπος».

Σχετικά με τη δουλειά του, δήλωσε: «Η δουλειά δεν με αγχώνει γιατί πάντα ήμουν εργατικός, πάντα άνοιγα τα πλοκάμια μου σε διαφορετικά πεδία. Δεν πληγώνομαι με την απόρριψη στη δουλειά. Έχω δημιουργήσει έναν μηχανισμό άμυνας για να είμαι πάντα ικανοποιημένος. Όταν κάνω ένα δοκιμαστικό, το ξεχνάω και συμπεριφέρομαι σαν να μην έχω πάρει τη δουλειά».

Ενώ, για τις ιδιοτροπίες του, αποκάλυψε: «Έχω ιδιοτροπίες στην καθημερινότητά μου. Είμαι πολύ αναλυτικός που κουράζει τους ανθρώπους. Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς με αντικείμενα και πράγματα. Πριν βγω στην σκηνή τσεκάρω το φερμουάρ μου και έχω πάντα μαζί μου ένα δεύτερο παντελόνι. Οι δικοί μου άνθρωποι δε θέλω να έρχονται σε πρεμιέρα, προτιμώ να έρχονται στις επόμενες παραστάσεις».
Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Ως πατέρας αφιερώνω χρόνο και αγάπη για τα παιδιά μου. Πιστεύω πως κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους τουΧθες 22:46 | Ειδήσεις

Θρήνος για τον χαμό του ανήλικου αγοριού. Πώς συνέβη το τροχαίο

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρουςΧθες 15:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Βανς, δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείοΧθες 20:48 | Ειδήσεις

Στο σημείο έσπευσε άλλος συρμός προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες, για να τους μεταφέρει με λεωφορείο στον τελικό τους προορισμό.

Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026Χθες 23:48 | Ειδήσεις

Η Εθνική Ελλάδος θα απουσιάζει από άλλο ένα Μουντιαλ με τελευταία να παρουσία να παραμένει το 2014.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 202623:59Δράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους του23:50Λήμνος: Ανήλικος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθητή του23:40Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:26Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από τροχαίο23:11Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με τρείς τραυματίες (εικόνες)22:57Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:43Λευκάδα: Σεισμός 4,2 ρίχτερ22:29Κικίλιας: Εθνικός στόχος να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός - ναυτιλιακός κόμβος στην περιοχή22:15Εγνατία οδός: ΙΧ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα22:00Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείο 21:46Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του21:32Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο