LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2024 12:41

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Θέμη Αδαμαντίδη - "Επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω..."

Θεμης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και μεταξύ άλλων, απάντησε, για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Απόστολο Λύτρα, κάνοντας αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα.

"Ήθελα να στηρίξω τον Απόστολο Λύτρα. Όχι όμως για τις πράξεις του. Η δήλωση που έκανα ήταν άστοχη, δεν υπήρχε λόγος να την βγάλει στον αέρα ο κύριος Λιάγκας. Η δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα ήταν παλιά. Την έβγαλε τώρα επειδή του κακοφάνηκε που δεν μίλησα στην κάμερα του στο αεροδρόμιο" είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η παραπάνω δήλωση ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ξέσπασε κατά του τραγουδιστή στον αέρα του "Πρωινού" τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Βγήκε στον Κώστα Τσουρό και είπε ότι παίξαμε παλιά του δήλωση και τον παγιδεύσαμε... Θέμη μου αγαπημένε δυστυχώς είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση, γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαι από τους ανθρώπους -και μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύετε- έχω προστατεύσει όλους τους καλεσμένους μου.

Όταν ένας καλεσμένος έρχεται και μου λέει "Γιώργο, δεν θέλω να με ρωτήσεις αυτό", δεν το έχω ρωτήσει ποτέ. Ας βγει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, ένας… να πει ότι ο Λιάγκας δεν τήρησε τον λόγο του, όταν του ζήτησα να μην μιλήσω π.χ. για το ποτήρι και με ρώτησε γι’ αυτό.

Όταν οι συνεντεύξεις είναι μαγνητοσκοπημένες κι όταν κάποιος έλεγε μία μπαρούφα που τον εξέθετε, εγώ ήμουν ο πρώτος που έλεγα ότι δεν θα παίξει αυτό γιατί σε εκθέτει. Ακόμα και για ανθρώπους που δεν είναι εν ζωή.

Διαβάστε επίσης: Αδαμαντίδης για Λύτρα: "Να φτάσεις στο σημείο να παραμορφώσεις στη μούρη; Χάθηκε δηλαδή να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;"

Η συνέντευξη που λέει ότι ήταν παλιά, όπως μου λέει η αρχισυντάκτριά μου κι οφείλω να την πιστέψω, είναι συνέντευξη που έγινε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν. Άρα ήταν μία καινούργια συνέντευξη. Δεύτερον, Θέμη μου δε γνωρίζω που στέλνει κάμερες η αρχισυντάκτριά μου κι αν κάποιος μιλάει ή δεν μιλάει. Θεωρείς ότι είμαι ένας διάολος με διχαλωτή γλώσσα και ουρά που όποιος δε μιλάει στην εκπομπή, τον εκδικούμαι με κάποιον τρόπο; Και ποιος είναι ο τρόπος; Τον εκδικούμαι με το να βάλω στο στόμα του πράγματα που δεν έχει πει; Τα είπες αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω αν το ξέρεις…».

Και για να το κλείσω, επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω, γενικά, όχι μόνο τα παιδιά μου. Η μαγκιά είναι να μην χτυπάς κανέναν, όχι μόνο τα παιδιά μας. Είναι γενικό το σχόλιο αυτό. Θέλω να σου θυμίσω και μην με προκαλείς άλλο, και ήταν 40 άνθρωποι παρόντες εδώ μέσα… Όταν πέρσι τα Χριστούγεννα έδινες εδώ συνέντευξη και ήταν παρούσα εδώ η πρώην σύντροφός σου η κυρία Κίρκη…

Ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη για το εορταστικό και λες κάτι πάρα πολύ χοντρό που δεν τολμώ να το πω - και αφού επέλεξα να μην το παίξω, δεν θα το πω τώρα – έκοψα τη συνέντευξη εκείνη την ώρα, σου είπα «ότι αν παίξουμε αυτό που είπες, θα καταστραφείς, ενώ εγώ κάνω επιτυχία». Το έβγαλα από το μοντάζ και δεν το έπαιξα ποτέ. Αυτό που λέω το ξέρουν 40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους με αυτό που είπες, δεν το πίστευαν. Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα μην λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα… Άλλοι πιθανόν να σε εκθέτουν, εγώ πιθανόν να σε προστάτευσα".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα ΜακρήΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει κακά πράγματα για εκείνη.

Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειαςΣήμερα 16:58 | Ειδήσεις

Ο 50χρονος συνελήφθη στην Αρκαδία μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης.

Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορώνΣήμερα 13:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα παζλ προκειμένου να εξιχνιάσουν το έγκλημα που σόκαρε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. 

Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμεΣήμερα 14:59 | Ειδήσεις

«Πιστεύω ότι η σταδιακή παράδοση των F-35 στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17:19Αγγλία: Ο Τόμας Πάρτεϊ κατηγορείται για πέντε βιασμούς17:03Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας16:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:32Χατζηδάκης: Tα έξι βήματα που ενίσχυσαν τη διεθνή θέση της χώρας16:15Black Sabbath: Επιστρέφουν στο Μπέρμιγχαμ για την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους16:01Αθηνών - Κορίνθου: Καραμπόλα 5 οχημάτων με τραυματίες15:48Φωτιά στη Βοιωτία15:34Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμε15:20Σπαραγμός στη κηδεία του Ντιόγκο Ζότα: "Λύγισε" η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πάνω από το φέρετρο (εικόνες)15:07ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια14:53Τετράμηνη παράταση στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς για αποστολή DNA ή στείρωση14:40Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 52χρονου για εμπρησμό από αμέλεια (εικόνες)14:26Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορών14:12Χαλκιδική: Σφραγίστηκε beach bar για καταπάτηση αιγιαλού13:57Βόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή13:44Ίλιον: Συνελήφθη 43χρονος που ακολουθούσε 24χρονη χωρίς να φορά παντελόνι και την παρενοχλούσε 13:30ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ13:13Τουρκία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αντιόχεια12:59Χαλκιδική: 16χρονος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους με χειριστή τον πατέρα του 12:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο