LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2024 15:23

Δανάη Παππά: "Ήταν ένας έρωτας τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό"

Δανάη Παππά

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στον «Άγιο Έρωτα», αλλά αναφέρθηκε και σε μια τοξική σχέση που είχε σε νεαρή ηλικία.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Παππά: Ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Γεροντιδάκη - "Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε"

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ γνώριζε τον παπά Νικόλα λίγες ώρες, έτρεξε κοντά του να ζητήσει βοήθεια. Γιατί το έκανε αυτό;

Συμβαίνει κάποιες φορές να δεις έναν άνθρωπο στον δρόμο, να ανταλλάξετε ματιές και κάτι να νιώσεις. Δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μια σύνδεση. Κάτι λοιπόν τράβηξε τη Χλόη στον άνθρωπο αυτό. Νιώθει πως θα είναι ο μόνος που θα την καταλάβει και θα μπορέσει να τη βοηθήσει… Αρχικά αναπτύσσουν μια αθώα επαφή, γιατί είναι και οι δυο στην ίδια κατάσταση, ωστόσο σαν να υπάρχει ένας μαγνήτης που τους τραβάει κοντά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρωτας είναι κάτι άλλο που το ανακαλύπτουμε και εμείς σαν ηθοποιοί αλλά και το κοινό όσο περνούν τα επεισόδια.

Στην προσωπική σου ζωή έχεις νιώσει αυτή την σύνδεση με κάποιον άνθρωπο;

Ναι, μου έχει συμβεί παλαιότερη όταν ήμουν μικρή. Κοντά στην εφηβεία μου ένιωσα μια πολύ έντονη έλξη για έναν άνθρωπο, μια έντονη σύνδεση. Αυτός ο έρωτας όμως ήταν τοξικός και στο τέλος δεν μου βγήκε σε καλό. Η αλήθεια είναι πως πόσες φορές βγαίνει σε καλό ένας έρωτας που πέφτεις με τα μούτρα; Σπάνια. Και εγώ βέβαια είχα γίνει τοξική δεν φταίει πάντα ο άλλος.

Πόσο σε δυσκόλεψε η μετάβαση από τον ρόλο της «Θοδώρας» στον «Σασμό» σε αυτόν της «Χλόης» στον «Άγιο Έρωτα»;

Το μόνο παρόμοιο είναι ότι πάλι βρισκόμαστε σε ένα χωριό, είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον «Σασμό». Ο ρόλος αυτός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και φαντάσου ότι την Παρασκευή κάναμε το τελευταίο γύρισμα του «Σασμού» και Δευτέρα είχα να κάνω το screen test για τον «Άγιο Έρωτα». Έπρεπε λοιπόν να γίνω η «Χλόη» μέσα σε δυο εικοσιτετράωρα και ήταν δύσκολο όταν το σκέφτομαι. Εκείνη τη στιγμή που ήμουν και κουρασμένη, είπα στον εαυτό μου ότι «δεν θα κάτσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις τίποτα. Άστο να σε πάει το κείμενο». Πήγα σε ένα γύρισμα όπου όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, με σφιγμένα στομάχια και μπήκα κατευθείαν σε μια κατάσταση. Όταν μάλιστα έβαλα την μαθητική ποδιά, άλλαξε όλη η στάση σώματος και μπήκα στον ρόλο κατευθείαν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάμπλο Πικάσο: Ο τολμηρός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης04:59Εορτολόγιο - 8 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα04:41Καιρός: Παγωνιά, χιόνια, βροχές και βοριάδες την Τρίτη04:25Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη04:06Μεξικό: Πολύνεκρη επίθεση σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών03:50ΠΟΕΣΥ - ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη03:24Κυβέρνηση Τραμπ: Διατάχθηκε να φέρει πίσω μετανάστη που απέλασε στο Σαλβαδόρ02:56Σεισμός: Νέα στοιχεία για τη Σαντορίνη - Τα πρώτα ευρήματα του ΑΠΘ02:23Τραμπ: Η πώληση ενέργειας στην ΕΕ είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης01:59Γαλλία: Αλεξιπτωτιστής... προσγειώθηκε σε οροφή γηπέδου (βίντεο)01:38ΓΣΕΕ: 24ωρη γενική απεργία στις 9 Απριλίου01:15Κρήτη: Επιτέθηκε στον ψάλτη με σκεπάρνι και έβρισε την παπαδιά00:47Φεστιβάλ Καννών: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα λάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα00:23Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Χαμόγελο του Παιδού - "Υγιείς αφετηρίες, ελπιδοφόρο μέλλον"23:59Τραμπ για Ερντογάν: "Μου αρέσει, του αρέσω και αυτό τρελαίνει τα μέσα ενημέρωσης" 23:47Τραμπ: Έχουμε απευθείας συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα23:33Ελευθέριος Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 43χρονο για κλοπές αποσκευών23:20Ζελένσκι: Ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας23:06Παρίσι: Φωτιά σε κέντρο διαλογής απορριμμάτων (βίντεο) 22:53Δασμοί: Η Κομισιόν προτείνει αντίμετρα ύψους 25% σε ορισμένα προϊόντα22:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο