LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2024 20:25

Καλομοίρα: "Τρελάθηκα όταν το άκουσα, έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί…"

Καλομοίρα

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Καλομοίρα πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση σχετικά με εκείνους που προσπάθησαν να την «καταστρέψουν» κριτικάροντας τις επιλογές της σχετικά με την μητρότητα.

«Πόνεσα πολύ αλλά μετά από αυτόν τον πόνο κατάλαβα ότι δεν πρέπει να με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Η ιστορία αυτή με πλήγωσε. Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι, ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μόνες μας. Τραγουδούσα από μικρή, είχα θέατρο, έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν ερχόντουσαν οι γονείς μου γιατί δεν μπορούσαν. Ερχόταν μόνο η αδερφή μου αλλά λατρεύω τους γονείς μου.

Για αυτό ήθελα να καθίσω σπίτι γιατί είχα αυτήν την ευκαιρία. Έτσι λοιπόν είχα ακούσει από κάποιες θείες μου να λένε “μα τι κάνεις σπίτι; Άφησες την καριέρα σου”. Πίστευαν ότι δεν δούλευα. Πάντα έκανα πράγματα όσο μπορούσα και με πείραξε αυτό που έλεγαν, σαν να με έλεγαν τεμπέλα. Είχα τρέξιμο με τα παιδιά. 11 χρόνια μετά έχω βγάλει καινούρια τραγούδια, συνεχίζω την καριέρα μου, έχω πράγματα. Πριν από μήνες είχα μια δουλειά που έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου.

Δεν το είχα ξανακάνει γιατί συνήθως λείπω για λίγο. Η οικογένειά μου συμφώνησε να λείπω και ήμουν ενθουσιασμένη μετά. Λόγω καιρού δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε και αντί για 4 εβδομάδες, έγιναν 6. Και άκουσα από αυτές τις θείες να λένε στον Γιώργο και στην πεθερά μου “μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη, δεν ξέρουν τι ζωή μου. Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου, τους μίλησα και με κοιτούσαν περίεργα.

Ξέρεις τι κατάλαβα; Δεν θα άλλαξεις τον κόσμο αλλά μπορείς να δουλέψεις τον εαυτό σου. Όταν αλλάζεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο. Δεν ξέρουν τη ζωή μου, με βλέπουν αλλά δεν με ξέρουν. Κάνε αυτό που θέλεις, πάντα θα πει κάποιος κάτι. Πονάει όταν σε σχολιάζει η οικογένειά σου. Δεν θέλω να έχω μίσος ενώ τους μισούσα για λίγο καιρό γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλους τους έχω αγκαλιάσει, χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί δυνάμωσα. Δέθηκα με τον άνδρα μου και με τα παιδιά μου, τα λέμε όλα. Σε αυτές λέω ευχαριστώ», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.

Δείτε επίσης - Καλομοίρα: Γενέθλια για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη - Το πάρτι και οι τρυφερές ευχές

 Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Καλομοίρα:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
"Κυνήγι" στους δρόμους: 38χρονος έπιασε τον κλέφτη του φορτηγού του13:14ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου13:00Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε οδηγούς ταξί – Συνελήφθη 16χρονος12:45Βόλος: Άγρια δολοφονία γυναίκας από το σύζυγό της12:30Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σε πάρκο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών12:15e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους11:56Υπ. Παιδείας: 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών11:42Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει την Γάζα, αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του 11:28Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση μοτοσικλέτας με πατίνι 11:14Η SpaceX εκτόξευσε ένα αμερικανικό διαστημικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος11:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό 14χρονης10:45Γρεβενά: Σε εξέλιξη η φωτιά στην τοποθεσία Κακοπλεύρι της δημοτικής ενότητας Περιβολίου10:31Φωτιά στο Παρανέστι Δράμας10:17Ιωάννινα: Κορμός οξιάς καταπλάκωσε ξυλοκόπο10:03Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ09:48Βολός: Μηχανάκι παρέσυρε 8χρονο - Αναζητείται ο οδηγός09:34Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρ09:20Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμα09:04Ουάσινγκτον: Ο Τραμπ μοίρασε πίτσες και μπέργκερ σε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς08:50ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου08:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο