LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2024 20:25

Καλομοίρα: "Τρελάθηκα όταν το άκουσα, έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί…"

Καλομοίρα

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Καλομοίρα πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση σχετικά με εκείνους που προσπάθησαν να την «καταστρέψουν» κριτικάροντας τις επιλογές της σχετικά με την μητρότητα.

«Πόνεσα πολύ αλλά μετά από αυτόν τον πόνο κατάλαβα ότι δεν πρέπει να με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Η ιστορία αυτή με πλήγωσε. Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι, ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μόνες μας. Τραγουδούσα από μικρή, είχα θέατρο, έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν ερχόντουσαν οι γονείς μου γιατί δεν μπορούσαν. Ερχόταν μόνο η αδερφή μου αλλά λατρεύω τους γονείς μου.

Για αυτό ήθελα να καθίσω σπίτι γιατί είχα αυτήν την ευκαιρία. Έτσι λοιπόν είχα ακούσει από κάποιες θείες μου να λένε “μα τι κάνεις σπίτι; Άφησες την καριέρα σου”. Πίστευαν ότι δεν δούλευα. Πάντα έκανα πράγματα όσο μπορούσα και με πείραξε αυτό που έλεγαν, σαν να με έλεγαν τεμπέλα. Είχα τρέξιμο με τα παιδιά. 11 χρόνια μετά έχω βγάλει καινούρια τραγούδια, συνεχίζω την καριέρα μου, έχω πράγματα. Πριν από μήνες είχα μια δουλειά που έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου.

Δεν το είχα ξανακάνει γιατί συνήθως λείπω για λίγο. Η οικογένειά μου συμφώνησε να λείπω και ήμουν ενθουσιασμένη μετά. Λόγω καιρού δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε και αντί για 4 εβδομάδες, έγιναν 6. Και άκουσα από αυτές τις θείες να λένε στον Γιώργο και στην πεθερά μου “μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη, δεν ξέρουν τι ζωή μου. Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου, τους μίλησα και με κοιτούσαν περίεργα.

Ξέρεις τι κατάλαβα; Δεν θα άλλαξεις τον κόσμο αλλά μπορείς να δουλέψεις τον εαυτό σου. Όταν αλλάζεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο. Δεν ξέρουν τη ζωή μου, με βλέπουν αλλά δεν με ξέρουν. Κάνε αυτό που θέλεις, πάντα θα πει κάποιος κάτι. Πονάει όταν σε σχολιάζει η οικογένειά σου. Δεν θέλω να έχω μίσος ενώ τους μισούσα για λίγο καιρό γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλους τους έχω αγκαλιάσει, χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί δυνάμωσα. Δέθηκα με τον άνδρα μου και με τα παιδιά μου, τα λέμε όλα. Σε αυτές λέω ευχαριστώ», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.

Δείτε επίσης - Καλομοίρα: Γενέθλια για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη - Το πάρτι και οι τρυφερές ευχές

 Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Καλομοίρα:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα ΜακρήΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει κακά πράγματα για εκείνη.

Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμεΣήμερα 14:59 | Ειδήσεις

«Πιστεύω ότι η σταδιακή παράδοση των F-35 στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 52χρονου για εμπρησμό από αμέλεια (εικόνες)Σήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Όλα ξεκίνησαν από τις σπίθες του χορτοκοπτικού με το οποίο εκτελούσε εργασίες. Διέφυγε αρχικά στην Αθήνα, φοβούμενος την κοινωνική κατακραυγή.

ΜΜΜ: Πρεμιέρα για την πιλοτική 24ωρη λειτουργία - Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ, λεωφορείαΣήμερα 11:28 | Ειδήσεις

Η πιλοτική 24ωρη λειτουργία δεν συμπεριέλαβε τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμε15:20Σπαραγμός στη κηδεία του Ντιόγκο Ζότα: "Λύγισε" η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πάνω από το φέρετρο (εικόνες)15:07ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια14:53Τετράμηνη παράταση στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς για αποστολή DNA ή στείρωση14:40Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 52χρονου για εμπρησμό από αμέλεια (εικόνες)14:26Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορών14:12Χαλκιδική: Σφραγίστηκε beach bar για καταπάτηση αιγιαλού13:57Βόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή13:44Ίλιον: Συνελήφθη 43χρονος που ακολουθούσε 24χρονη χωρίς να φορά παντελόνι και την παρενοχλούσε 13:30ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ13:13Τουρκία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αντιόχεια12:59Χαλκιδική: 16χρονος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους με χειριστή τον πατέρα του 12:46Ουκρανία: Ειδικές δυνάμεις έπληξαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Ρωσία12:32Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους12:18Τουρκία: Νέες συλλήψεις δημάρχων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση12:05ΜΜΜ: Πρεμιέρα για την πιλοτική 24ωρη λειτουργία - Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ, λεωφορεία11:51Άγιος Όρος: Ο Μητσοτάκης διανυκτέρευσε στην Ιερά Μονή Σίμωνος11:36ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 11 Ιουλίου 11:23Πάτρα: “Μαϊμού” πελάτες… έγδυσαν κοσμηματοπωλείο11:09Παρασκευή Κάφκια: Η 23χρονη οδηγός λεωφορείου που ζει το όνειρό της - "Είναι ελευθερία, υπευθυνότητα και δύναμη"10:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο