LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: Χθες 17:22

Ζήνα Κουτσελίνη: "Θαυμάζω τα πάντα στη Φαίη Σκορδά, έχουμε κλάψει η μία στην αγκαλιά της άλλης"

Ζήνα Κουτσελίνη

H Zήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και τη σχέση τους.

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά

«Στη Φαίη θαυμάζω τα πάντα, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε τσακωθεί, συμφωνήσει, διαφωνήσει, έχει κλάψει η μία στην αγκαλιά της άλλης. Δεν ήθελα να πάει στο MEGA, δεν με βολεύει. Είναι μια επιλογή που ως τώρα της έχει βγει, δεν πρέπει να το πάρει πάνω της όμως, έχει ακόμα δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης - Ζήνα Κουτσελίνη: Το Τάμα που έκανε για την κόρη της & το θαύμα της Παναγίας που έζησε η μητέρα της

 «Η Φαίη δικαιώθηκε και στην προηγούμενη επιλογή, φαίνεται ότι το MEGA επέλεξε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την πρωινή ζώνη, τίποτα όμως ακόμα δεν είναι δεδομένο», πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη για την παρουσιάστρια του Mega.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΧθες 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΧθες 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο