LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2024 12:47

Αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από φίλοι έγιναν σύντροφοι

Ζευγάρια

Από την Έλσα Πλακίδα

Ο έρωτας δεν είναι πάντα κεραυνοβόλος και πολλές φορές έχουμε δει στον κύκλο μας φίλους που τελικά καταλήγουν να είναι μαζί και να γίνονται σύντροφοι. Το FTHIS συγκέντρωσε κάποια πολύ γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που πριν γίνουν ζευγάρι, έκαναν παρέα και ήταν φίλοι.

Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση

Ζευγάρια

Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και μαζί έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια, την Σοφία και τη Λένια. Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης των κρίκων και η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι και δημιουργήσουν την οικογένειά τους.

Σε συνέντευξή της η Βασιλική Μιλλούση είχε πει: «Με τον Λευτέρη Πετρούνια ήμασταν πρώτα φίλοι και συναθλητές για πολλά χρόνια. Όταν μοιράζεσαι άγχος, κούραση και χαρά, αυτά σε φέρνουν πιο κοντά με τον άλλο».

Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης

Ζευγάρια

Οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη να είναι ζευγάρι κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό, ωστόσο οι δυο τραγουδιστές δήλωναν πως είναι φίλοι. Η επιβεβαίωση ήρθε τον Φεβρουάριο του 2024 με μια κοινή τους συνέντυεξη στο περιοδικό ΟΚ!

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι” δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης, ενώ η Ανδρομάχη πρόσθεσε: “Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας“.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, ο οποίος ήδη τους έχει ξετρελάνει.

ανδρομάχη

 Λάουρα Νάργες & Χρήστος Σαντικάι

Ζευγάρια

Άλλη μια περίπτωση φίλων που έγιναν ζευγάρι είναι η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2021, ενώ έναν χρόνο αργότερα υποδέχθηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τη γνωριμία της με τον Χρήστο Σαντικάι: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Χρήστο πάει χρόνια πίσω, στην εποχή του “So Υou Τhink Υou Can Dance”, γιατί είχε έρθει να με δει, κάτι που μου αποκάλυψε χρόνια μετά. Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπου είχε έρθει καλεσμένος, και, μάλιστα, μου έχει προωθήσει και μία φωτογραφία από εκείνη την τηλεοπτική συνάντηση.

Συναντηθήκαμε ξανά πριν από τρία χρόνια, γιατί η ηχογράφηση του τραγουδιού που έκανα με τον ZeRaw έγινε στο στούντιο του Χρήστου. Εκεί γνώρισα και τον Νικηφόρο, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι, και κάπως έτσι μπήκα στην παρέα τους, στην οποία είναι κι άλλα άτομα, με τα οποία συναντιόμαστε, μιλάμε καθημερινά και πάμε μαζί διακοπές.

Ήμουν σε μία φάση που ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Άκουγα που έλεγαν ότι ο μεγάλος έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν το πίστευα. Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και τον Χρήστο. Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι μέσα από την παρέα αναγνώρισα πόσο καλό, γλυκό και προσγειωμένο παιδί είναι. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά. Αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα του είχα πει “η γυναίκα που θα είναι δίπλα σου θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ήμουν εγώ αυτή. Σε ένα διήμερο που είχαμε πάει με την παρέα, ένιωσα μία οικειότητα με τον Χρήστο. Μερικές μέρες μετά ήμασταν μαζί».

Λάουρα Νάργες

Κατερίνα Καινούργιου & Παναγιώτης  Κουτσουμπής

Κατερίνα Καινούργιου

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι με τον επιχειρηματία και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day” αποκάλυψε πως πριν γίνουν ζευγάρι, γνωριζόντουσαν.

«Είμαστε κοντά πέντε μήνες μαζί, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Συμβαίνει καμιά φορά αυτό το “κλικ”. Τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα. Του άρεσα πάντα. Ήμασταν και οι δύο σε σχέση παλιά, αλλά ήταν διακριτικό το αν γινόταν ένα φλερτ και ένα κομπλιμέντο», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.


Σάββας Πούμπουρας & Αρετή Θεοχαρίδη

Ζευγάρια

Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι η Αρετή Θεοχαρίδη και ο Σάββας Πούμπουρας, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017, ενώ το 2021 έγινε ο θρησκευτικός γάμος και βάπτιση της κόρης τους, Κύνθιας. Οι δυο τους ήταν φίλοι από το 2003, ωστόσο το 2011 η σχέση του εξελίχθηκε και τελικά έγιναν ζευγάρι.

«Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας.

Κάποια στιγμή, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ο Σάββας Πούμπουρας για την καρμική σχέση του με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη

Θοδωρής Αθερίδης & Σμαράγδα Καρύδη

Ζευγάρια

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι ζευγάρι εδώ και αρλετά χρόνια, αν και αποφευγουν να μιλάνε για τη σχέση τους. Πριν οι δυο τους γίνουν ζευγάρι έκαναν παρέα και είχαν συνεργαστεί σε πάρα πολλές δουλειές

«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», είχε εξολογηθεί ο Θοδωρής Αθερίδης για τη Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή του στο «Πρωινό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTHIS.GR (@fthis.gr)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.Σήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Ο 40χρονος σύζυγος του θύματος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστηςΣήμερα 18:32 | Ειδήσεις

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/08) ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την μέχρι θανάτου σφοδρή επίθεση με μαχαίρι σε βάρος της γυναίκας.

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγούΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο 56χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, σωματική βλάβη και επικίνδυνη οδήγηση.

Φωτιά στην Καρδίτσα - Μήνυμα του 112 για ετοιμότηταΣήμερα 16:56 | Ειδήσεις

Στο σημείο επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.20:06Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Λαγυνά19:52Τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγού19:38Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστης19:24Ρόδος: Στο νοσοκομείο ανήλικη σε κατάσταση μέθης19:10Τραμπ: Σαν το λάδι με το ξύδι, Πούτιν και Ζελένσκι – Θα προτιμούσα να μην παραστώ σε συνάντηση18:55Υπουργείο Εργασίας: Ιστορικό χαμηλό στο ποσοστό υπερεργασίας μισθωτών το 202418:39Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν: Η ΕΕ διαθέτει πάνω από 4 δισ. ευρώ για την υποστήριξη της Ουκρανίας18:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)18:09Δανία: Η κυβέρνηση καταργεί τους φόρους στον καφέ και τη σοκολάτα17:55ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok17:40Περιστέρι: 29χρονος οδηγός ταξί νόμιζε ότι πήγαινε σε ραντεβού... και έπεσε θύμα ληστείας17:25Τραμπ: Ο ανίκανος Μπάιντεν δεν άφησε την Ουκρανία να αντεπιτεθεί στη Ρωσία17:10Φωτιά στην Καρδίτσα - Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα16:55ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 29 Αυγούστου16:37Πορτογαλία: Μάχη με τις φλόγες για 10η ημέρα – Επιχειρούν 1.600 πυροσβέστες16:20Ζελένσκι: Η Ρωσία κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη συνάντηση με τον Πούτιν16:02Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα όσοι καταχράστηκαν πόρους15:46Τρίκαλα: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένο με αναπηρικό αμαξίδιο 15:31Eurovision 2026: Σε ποια πόλη θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός15:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο