LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2024 08:41

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για την εμφάνιση της στην Ευρωβουλή - "Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν έχει ντεκολτέ"

Ελεονώρα Μελέτη

Μια ανάρτηση έκανε το βράδυ της Κυριακής 29/09 η Ελεονώρα Μελέτη και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για τις στιλιστικές της επιλογές στην Ευρωβουλή.

Η ευρωβουλευτής τόνισε πως λίγοι είναι αυτοί που θα ακούσουν όσα λέει και οι περισσότεροι θα μείνουν στην εμφάνισή της και θα την κρίνουν για αυτό και όχι για τις τοποθετήσεις της.

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια για την εμφάνισή της στην Ευρωβουλή

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

« Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις αλλά επειδή δεν είχα φωτογραφία σχετική είπα να συνοδεύσω το κειμενο με αυτή τη στουντιακη φωτογραφία επετηρίδας. Εξάλλου τι σημασία έχει η εικόνα ε? Το κείμενο δε μετράει? Η τοποθέτηση? Η ουσία? Η μήπως όχι?

Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν είναι κλειστό , αν έχει ντεκολτέ, άλλοι στο γυαλί, αν είναι πρεσβυωπίας λόγω ηλικίας γιατί «πάει γέρασε και αυτή» ή «αν είναι fake για να δίνει στυλ σοφιστικέ». Άλλοι θα συγκρίνουν το ντύσιμο της ημέρας με το ντύσιμο μιας άλλης δεκαετίας, μιας άλλης συνθήκης.

Άλλοι θα αναρωτηθούν αν «είναι αρκετά ακριβό το ρούχο?» αν «αγοράστηκε από sugar daddy ή άλλο χορηγό» ή αν «αγοράστηκε από τον «έναν σκασμό λεφτά» που έβγαλε αυτή στα πρωινάδικα κ στο ινσταγκραμ ποστάροντας κραγιόν». Άλλοι θα σκεφτούν «Ότι κρέμασε το προγούλι» άλλοι θα αναζητήσουν να μάθουν «σε ποιο πλαστικό τραβιέται» κ άλλοι απλά θα προσπεράσουν για να ασχοληθούν με άλλες κυρίες που τραγουδούν με «ρούχα που δεν ταιριάζουν σε αριστερές» ή με κυρίες που εντυπωσιάζουν με τη φυσική τους λάμψη κ το πανέξυπνο μυαλό τους, αλλά πλέον χαρακτηρίζονται «μπεμπέκες».

Θα υπάρξουν όμως κ κάποιοι λίγοι που θα ακούσουν το λόγο, την τοποθέτηση, τη παρέμβαση, το τραγούδι. Την ουσία. Θα τα ακούσουν αυτά. Θα τα ακούσουν. Γιατί δεν βλέπουν μόνο. Δεν μένουν μόνο στην εικόνα. Ακούνε. Είναι λίγοι , αλλά είναι αρκετοί για να αξίζει να συνεχιστεί η τοποθέτηση, η παρέμβαση το τραγούδι. Η ουσία.

Η δημοσιογράφος κ πρώην συνεργάτιδα @natasagiamali κ η συνάδελφος @kaki.georgia, ευτυχώς εντόπισαν κ έθιξαν στην εκπομπή του @megatvcom το «σεξισμούλη» της εβδομάδας ως ευστόχως επεσήμαναν κ αναρωτήθηκαν ποτέ η κοινωνία θα είναι επιτέλους έτοιμη να δει κ παραπέρα.

Η αλλαγή λοιπόν θα ξεκινήσει Όταν όλοι μας καταλάβουμε, είτε σχολιάζουμε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, είτε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες κάποιων που περιμένουν από εμάς «το σχόλιο», ότι το σχόλιο αυτό, αυτό που επιλέγουμε να δούμε στον άλλον , είτε βρίσκεται μέσα μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ γι αυτό κ το αναγνωρίζουμε στους άλλους, είτε ο άλλος φέρνει μπροστά μας εκείνο που μας ΛΕΙΠΕΙ κ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ που δεν το έχουμε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβασηΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ εκφράζει ανησυχία για τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν.

Τι καιρό θα κάνει την ΤετάρτηΧθες 16:12 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου.

Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24Πυρκαγιά στο Ροστόφ της Ρωσίας από ουκρανικά drones - 4 τραυματίες07:10Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία06:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο