LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2024 08:41

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για την εμφάνιση της στην Ευρωβουλή - "Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν έχει ντεκολτέ"

Ελεονώρα Μελέτη

Μια ανάρτηση έκανε το βράδυ της Κυριακής 29/09 η Ελεονώρα Μελέτη και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για τις στιλιστικές της επιλογές στην Ευρωβουλή.

Η ευρωβουλευτής τόνισε πως λίγοι είναι αυτοί που θα ακούσουν όσα λέει και οι περισσότεροι θα μείνουν στην εμφάνισή της και θα την κρίνουν για αυτό και όχι για τις τοποθετήσεις της.

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια για την εμφάνισή της στην Ευρωβουλή

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

« Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις αλλά επειδή δεν είχα φωτογραφία σχετική είπα να συνοδεύσω το κειμενο με αυτή τη στουντιακη φωτογραφία επετηρίδας. Εξάλλου τι σημασία έχει η εικόνα ε? Το κείμενο δε μετράει? Η τοποθέτηση? Η ουσία? Η μήπως όχι?

Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν είναι κλειστό , αν έχει ντεκολτέ, άλλοι στο γυαλί, αν είναι πρεσβυωπίας λόγω ηλικίας γιατί «πάει γέρασε και αυτή» ή «αν είναι fake για να δίνει στυλ σοφιστικέ». Άλλοι θα συγκρίνουν το ντύσιμο της ημέρας με το ντύσιμο μιας άλλης δεκαετίας, μιας άλλης συνθήκης.

Άλλοι θα αναρωτηθούν αν «είναι αρκετά ακριβό το ρούχο?» αν «αγοράστηκε από sugar daddy ή άλλο χορηγό» ή αν «αγοράστηκε από τον «έναν σκασμό λεφτά» που έβγαλε αυτή στα πρωινάδικα κ στο ινσταγκραμ ποστάροντας κραγιόν». Άλλοι θα σκεφτούν «Ότι κρέμασε το προγούλι» άλλοι θα αναζητήσουν να μάθουν «σε ποιο πλαστικό τραβιέται» κ άλλοι απλά θα προσπεράσουν για να ασχοληθούν με άλλες κυρίες που τραγουδούν με «ρούχα που δεν ταιριάζουν σε αριστερές» ή με κυρίες που εντυπωσιάζουν με τη φυσική τους λάμψη κ το πανέξυπνο μυαλό τους, αλλά πλέον χαρακτηρίζονται «μπεμπέκες».

Θα υπάρξουν όμως κ κάποιοι λίγοι που θα ακούσουν το λόγο, την τοποθέτηση, τη παρέμβαση, το τραγούδι. Την ουσία. Θα τα ακούσουν αυτά. Θα τα ακούσουν. Γιατί δεν βλέπουν μόνο. Δεν μένουν μόνο στην εικόνα. Ακούνε. Είναι λίγοι , αλλά είναι αρκετοί για να αξίζει να συνεχιστεί η τοποθέτηση, η παρέμβαση το τραγούδι. Η ουσία.

Η δημοσιογράφος κ πρώην συνεργάτιδα @natasagiamali κ η συνάδελφος @kaki.georgia, ευτυχώς εντόπισαν κ έθιξαν στην εκπομπή του @megatvcom το «σεξισμούλη» της εβδομάδας ως ευστόχως επεσήμαναν κ αναρωτήθηκαν ποτέ η κοινωνία θα είναι επιτέλους έτοιμη να δει κ παραπέρα.

Η αλλαγή λοιπόν θα ξεκινήσει Όταν όλοι μας καταλάβουμε, είτε σχολιάζουμε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, είτε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες κάποιων που περιμένουν από εμάς «το σχόλιο», ότι το σχόλιο αυτό, αυτό που επιλέγουμε να δούμε στον άλλον , είτε βρίσκεται μέσα μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ γι αυτό κ το αναγνωρίζουμε στους άλλους, είτε ο άλλος φέρνει μπροστά μας εκείνο που μας ΛΕΙΠΕΙ κ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ που δεν το έχουμε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο