LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 11:54

Καλύτερα δε γίνεται: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα & τους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν με το δημοφιλές "Καλύτερα δε γίνεται" και ο σταθμός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

"Το μόνο σταθερό ραντεβού για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, επιστρέφει καλύτερο από ποτέ!

Η παρέα που δεν θέλεις να χάσεις. Η δική σου παρέα.

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της ξέρουν τον τρόπο να μας κάνουν να περνάμε καλά, να μας κρατούν συντροφιά, να μας ψυχαγωγούν, να μας ενημερώνουν, με σχόλιο ψύχραιμο αλλά αιχμηρό. 

Γεγονότα που μας αφορούν, σημαντικοί καλεσμένοι που θα μιλήσουν από καρδιάς, όλα συνθέτουν μια ψυχαγωγική εκπομπή με άποψη και ουσία που πάντα κάνει τη διαφορά. 

Η Ναταλία Γερμανού, μια προσωπικότητα ξεχωριστή στην ελληνική τηλεόραση, φέρνει τη δική της ποιότητα και βάζει τη δική της αισθητική σφραγίδα στην εκπομπή. Η ματιά της, το χιούμορ και η αμεσότητά της δημιουργούν το ωραιότερο κλίμα στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Μαζί της οι αγαπημένοι μας Ναταλία Αργυράκη, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο.

Η πιο must παρέα του σαββατοκύριακου καλωσορίζει τον Άγγελο Βουράκη στα θέματα της ενημέρωσης και όχι μόνο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου με άποψη για όλα τα θέματα που απασχολούν τη διεθνή καλλιτεχνική κοινωνία και την γυναίκα του σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος καταθέτει την άποψή του για την ελληνική τηλεόραση.

Ο Χρήστος Κούτρας μας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς showbiz!

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα».

Το υπέροχο art gallery σκηνικό φέρει την υπογραφή της Μαίρης Σφυράκη

Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.  

Δείτε το trailer

«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50"

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλονΣήμερα 09:20 | Ειδήσεις

Ο πρώτος από τους έξι υποψηφίους που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, για την εκλογή νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο Χάρης Δούκας.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο