LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2024 15:15

Κιμ Καρντάσιαν: Συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Όλες οι λεπτομέρειες

Κιμ

Το νέο ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη σε λίγες ημέρες, θα έχει μια super glamorous προσθήκή.

Το «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar» αναδεικνύει τις πιο ανθρώπινες και αληθινές πτυχές της μέσα από τις προσωπικές της μάχες, τη φιλανθρωπική δράση, τη συνεισφορά στον αγώνα κατά του AIDS αλλά και την δύναμη του χαρακτήρα της, ενώ η συμμετοχή της Κιμ Καρντάσιαν θα δώσει όπως αναφέρεται, έναν φρέσκο αέρα στο αφήγημα, καθώς μοιράζεται την επιρροή που άσκησε η Τέιλορ στη δική της ζωή.

Η ταινία αποτελείται από τρία μέρη και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο BBC2. Μεταξύ των βασικών συντελεστών είναι η εγγονή της, Ναόμι Γουάιλντινγκ, η οποία πιστεύει ότι η αναθεώρηση έχει καθυστερήσει εδώ και χρόνια, όπως αναφέρει ο Guardian. «Δίσταζα να συμμετάσχω, αλλά η σειρά αφηγείται την ιστορία της γιαγιάς μου από μια πιο ανθρώπινη οπτική γωνία», δήλωσε. «Διανύουμε μια περίοδο απολογισμού. Τα γεγονότα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι είμαστε έτοιμοι να δούμε τις διασημότητες από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να έχουν χρήματα και δύναμη, αλλά εξακολουθούν να είναι άνθρωποι που είναι εύθραυστοι και έχουν συναισθήματα», τονίζει ενώ αναφέρει ότι πιστεύει ότι η γιαγιά της ήταν προάγγελος των σημερινών ριάλιτι σταρ. «Ήταν η πρώτη διασημότητα που έζησε τη ζωή της εξ ολοκλήρου δημόσια. Δεν ήταν δική της επιλογή, αρχικά τουλάχιστον. Αλλά όταν το κατάλαβε το χρησιμοποίησε ως δύναμη για καλό σκοπό».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ηχογραφήσεις που δεν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, και μαρτυρίες από τον στενό της κύκλο, συμπεριλαμβανομένης της βαφτισιμιάς της, Πάρις Τζάκσον, κόρης του Μάικλ. Μιλούν επίσης οι Τζόαν Κόλινς, Σάρον Στόουν, Μάργκαρετ Ο' Μπράιεν και ο Δρ. Αντονι Φάουτσι. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέιμς Χάουζ (James House).

«Ήταν απροκάλυπτα ο εαυτός της. Ήταν μαχήτρια. Ζωντανή απόδειξη ότι μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις και να έχεις διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου», δήλωσε η Καρντάσιαν, η οποία και είναι πίσω από την παραγωγή και πρόσθεσε. «'Ανοιξε το δρόμο για όλους εμάς που ήρθαμε μετά από αυτήν. Είναι το πρότυπο».

Photo Credits: ZUMA PRESS

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο