LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2024 09:15

Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά τη βάφτιση της εγγονής της και η on camera συγκίνηση

Αντζελα

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου σε κτήμα στα Νότια Προάστια την μικρή τους κόρη.

Η εγγονή της αγαπημένης τραγουδίστριας πήρε τα ονόματα Αγγελική-Μιχαέλα και τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν εκεί, με την Άντζελα Δημητρίου στις δηλώσεις της να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και συγκινημένη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου, που έχει δύο ονόματα. Το όνομα του συγχωρεμένου του αδελφού μου, του Μιχάλη, και το δικό μου. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί, να μεγαλώσει σωστά αυτό το παιδί κι εγώ να είμαι καλά και να της λέω παραμύθια.

Το συναίσθημά μου είναι περίεργο, γιατί ξέρετε όλοι ότι πρόσφατα έχω χάσει τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό, επίσης, να ακούω το όνομά μου και το όνομα του αδελφού μου, που τον έχω χάσει κι αυτόν. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη. Η εγγονή μου είναι το παν. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου, είμαι η καλύτερη γιαγιά που υπάρχει στον κόσμο, είμαι χαζογιαγιά. Το τραγούδι που της αφιερώνω είναι το Με Εσένα Εγώ Την Πάτησα" είπε συγκινημένη στις δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου.

"Η Όλγα και ο Φώτης είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα ζευγάρι ιδιαίτερο, που αγαπάω και λατρεύω, είναι τα παιδιά μου: η Όλγα μου, ο Φώτης μου και το λουλούδι αυτό που ήρθε για να ανθίσει ξανά τη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν ευτυχισμένη, μια χαρούμενη γιαγιά, αν και δεν φαίνομαι γιαγιά", ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου ενώπιον των καλεσμένων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο