LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2024 16:32

Τζούλια Ρόμπερτς: Ο αδερφός της, Έρικ, της ζητά συγγνώμη στα απομνημονεύματά του

Τζούλια Ρόμπερτς

Ο Έρικ Ρόμπερτς χρησιμοποίησε τμήμα των απομνημονεύματων του με τίτλο «Runaway Train» για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς, για «ανόητη» παρατήρηση που έκανε στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε μια δύσκολη σχέση με την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς για αρκετά χρόνια αφού αποξενώθηκε από εκείνη το 2005, βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα το 2018 όταν δήλωσε στο Vanity Fair: «Αν δεν ήμουν εγώ, εκεί δεν θα ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς».

Ο Έρικ Ρόμπερτς καυχήθηκε παρ’ όλο που η φήμη της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Pretty Woman» ξεπέρασε τη δική του, υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτός που πήγε στο πρακτορείο ταλέντων της Νέας Υόρκης Γουίλιαμ Μόρις το 1985 και ρώτησε: «Ποιος από εσάς θα υπογράψει συμβόλαιο με την αδερφή μου Τζούλια;».

Τζούλια Ρόμπερτς

Διαβάστε επίσης! Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της & η αναρτηση για τα 22 χρόνια γάμου

«Και είμαι τόσο περήφανος που όλοι ξέρουν ότι ήμουν πρώτος. Ήμουν ο πρώτος που κέρδισα υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ, οπότε είμαι περήφανος γι' αυτό», ανέφερε στη συνέντευξή του.

Έξι χρόνια αργότερα, ο Ρόμπερτς επανήλθε στην τολμηρή δήλωσή του, γράφοντας στα απομνημονεύματά του: «Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα».

Γεννημένος ως ο μεγαλύτερος από τέσσερα αδέλφια, ο Ρόμπερτς αποκαλύπτει στο βιβλίο πώς η πολυετής εξάρτησή του στα ναρκωτικά κατέστρεψε τη σχέση του με τις μικρότερες αδερφές του, την Τζούλια Ρόμπερτς, ηθοποιό, τη Λίζα Ρόμπερτς Γκίλαν, καμαριέρα στο Μανχάταν και την ετεροθαλή αδερφή του Νάνσι Μότες, η οποία πέθανε το 2014.

«Δεν θα με εξέπληττε αν υπέφεραν από μετατραυματικό στρες από τότε που ήταν επικίνδυνο να βρίσκονται κοντά μου» εκτιμά ο Ρόμπερτς. «Η Λίζα και η Τζούλια χρειάζονταν αγάπη και προστασία – αντίθετα είχαν φόβο και αβεβαιότητα» αναφέρει.

«Φυσικά, η μεγαλύτερη συνέπεια της χρήσης ναρκωτικών ήταν ότι έχασα την Έμμα» προσθέτει αναφερόμενος στην απώλεια της επιμέλειας της κόρης του, της σταρ του American Horror Story, Έμα Ρόμπερτς, καρπό της σχέσης του με την πρώην του σύζυγο Κέλι Κάνινγκχαμ.

Photo Credits: AP

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο