LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2024 12:44

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε το πρώτο της βιβλίο: "Αυτό ελπίζω να νιώσει και όποιος επιλέξει να διαβάσει τη δική μου ιστορία"

Εριεττα

Σε μια ανακοίνωση-έκπληξη προέβη η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση το πρωί της Παρασκευής (20/09) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως έγραψε το πρώτο της βιβλίο που έχει τίτλο "Είμαι η Εριέττα" και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις (24/10).

Όπως γράφει στην μακροσκελή της ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου, στο βιβλίο αυτό μοιράζεται με τους αναγνώστες τη δική της αλήθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση: "Αποφάσισα να γράψω αυτό το βιβλίο γιατί από μικρή το γράψιμο ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξέφραζα πιο άρτια τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου.

Μέσα από την γραφή έμαθα να μοιράζομαι τη δική μου αλήθεια, όμως μου πήρε χρόνια να εκτιμήσω την αξία αυτού του μοιράσματος. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω δυσκολίες με τις οποίες δεν μπορούσε να ταυτιστεί κανένας στο δικό μου περιβάλλον, ώστε να αντιληφθώ την επιρροή που μπορεί να έχει το μοίρασμα του βιώματος ενός αγνώστου επάνω μας.

Τελικά, σε κάθε στάδιο της ζωής μου υπήρξαν άγνωστοι (κάποιοι παρέμειναν άγνωστοι και κάποιοι άλλοι κατέληξαν να γίνουν φίλοι) που μέσα από την αποκάλυψη της δικής τους εμπειρίας με ενέπνευσαν και με έκαναν να αισθανθώ πιο δυνατή! Με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη και να πιστέψω ότι, αφού τα κατάφεραν εκείνοι, μπορώ και εγώ - και πράγματι μπορούσα.

Αυτό ελπίζω να νιώσει και όποιος επιλέξει να διαβάσει τη δική μου -μέχρι σήμερα- ιστορία. Είτε είσαι κάποιος που έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο από καρκίνο, είτε μια γυναίκα που παλεύει με την υπογονιμότητα, είτε ένα παιδί είκοσι χρόνων που, αντί να απολαμβάνει ξένοιαστο «τα καλύτερα χρόνια» του, υποφέρει από κρίσεις πανικού και αδυνατεί να βγει από το σπίτι, εύχομαι να πειστείς ότι δεν είσαι μόνη/μόνος και να αντιληφθείς ότι, παρόλο που μας διαφοροποιούν πολλά πράγματα, πάντα θα υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, περηφάνια και ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ευαλωτότητας, σας παραθέτω το δικό μου ταξίδι ανακάλυψης του αυθεντικού μου εαυτού, ανοίγοντας την καρδιά μου και μοιραζόμενη προσωπικά βιώματα που δυσκολεύτηκα να πληκτρολογήσω στον υπολογιστή.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις 24/10/2024".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμαΣήμερα 19:00 | Ειδήσεις

Συνεχής ροή ενημέρωσης - Σε ποια τμήματα και γιατί δόθηκε παράταση στις εκλογές. Δεκάδες χιλιάδες τα νέα μέλη, που "αποπροσανατολίζουν" τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Που θα δουν οι υποψήφιοι την ετυμηγορία της κάλπης.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... ΝεοδημοκράτεςΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Ένταση σημειώθηκε σε εκλογικά τμήματα, όταν πήγαν να ψηφίσουν γνωστά γαλάζια στελέχη, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Μήνυμα εμψύχωσης έστειλε στους στρατιώτες του Ισραήλ ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 95 σημεία21:07Κύθηρα: Η ανομβρία “έφαγε” το λάδι (βίντεο)20:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Λονδίνο: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου20:40Πανιώνιος – Κολοσσός: Με ανατροπή η επιστροφή του στην Basket League20:26Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες20:13Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 300000 οι ψηφοφόροι - Αγωνία για το αποτέλεσμα20:00Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα19:47Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)19:33Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:20Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο