LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2024 14:01

Νίκος Παππάς: Χώρισε από τη Βασιλική Σελήνη - Είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από δύο χρόνια

Pappas

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Νίκου Παππά και της Βασιλικής Σελήνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso.

Όπως διαβάζουμε, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του Open δεν είχαν προχωρήσει σε γάμο, αλλά είχαν υπογράψει μόνο σύμφωνο συμβίωσης. Κανείς από τους δύο δεν έχει αφήσει να βγει προς τα έξω το παραμικρό που να αφορά τους λόγους για τους οποίους τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Το ειδύλλιο που άνθησε κάποτε στα τηλεοπτικά πλατό, όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, έφθασε στο τέλος του, κι ας ήταν ένας μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Νίκος Παππάς, που εκτελεί χρέη προσωρινού προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοιξη του 2022 γιόρτασε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με την αγαπημένη του Βασιλική Σελήνη, που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager.

Μάλιστα στο πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Βασιλική Σελήνη παρούσες ήταν και οι δύο κόρες του πρώην υπουργού, από τον πρώτο του γάμο με την Ελενα Παντοπούλου. Ο Νίκος Παππάς γνώρισε τη Βασιλική Σελήνη τη χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μαζί της την άνοιξη του 2022.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλυφθεί όταν η Βασιλική Σελήνη μία μέρα μετά την επιστροφή τους από το γαμήλιο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη είχε πάει με γλυκά στο γραφείο της! Ο Νίκος Παππάς, όντας συχνά προσκεκλημένος σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, με τη Βασιλική Σελήνη, εκ της θέσεώς της, να τον υποδέχεται, μόλις την είδε την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αλλωστε, είχε βγει από τον Νοέμβριο του 2018 από τον πολυετή γάμο του με την Ελενα Παντοπούλου και ήταν και επισήμως ελεύθερος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα06:38Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο