LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2024 13:16

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - "Κρέμασε το πέλμα, δεν το αισθανόμουν"

Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μέσα από το εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου λίγο πριν την μεγάλη του συναυλία εκεί.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που έχει με την μέση του, το οποίο στο παρελθόν τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Διαβατέ επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

«Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες στη μέση -μεγάλες- που μου κόβουν την παροχή ρεύματος στο πόδι κατά διαστήματα. Δεν είναι εύκολο, το αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο. Η δικιά μου φάση ήταν πιο προχωρημένη από ότι συνήθως. Κρέμασε το πέλμα, δεν το αισθανόμουν. Το έσερνα το πόδι. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες. Πέρασα αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο. Ξεκίνησε από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα, ενέσεις, πήγαινα σε όλους τους γιατρούς. Γύρισα όλη την Ελλάδα. Σε όποιον μίλαγε ελληνικά, πήγαινα για να με διορθώσει. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά.

Έλεγα πως δεν αντέχω άλλο, κάτι πρέπει να γίνει. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα στον Παΐσιο. Είπα πως “μετά από 7 μήνες δεν αντέχω άλλο, βοήθαμε, κάνε κάτι”. Δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω, ούτε να πάω στο στούντιο. Ήμουν μη λειτουργικός! Γυρίζω στην Αθήνα και πατάω στον κινητό μου “φυσικοθεραπευτής Κολωνάκι”. Είναι δίπλα από το σπίτι μου και είναι ο άνθρωπος που μέσα σε μια εβδομάδα με έκανε να νιώσω καλά και μου έλυσε το πρόβλημα… Εκείνη την περίοδο πήγα σε ψυχολόγο για να με βοηθήσει, δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Μητσοτάκης: Η αμφισβήτηση των θεσμών οδηγεί σε “κοινωνική ζούγκλα”Σήμερα 13:04 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς πολλούς αποδέκτες, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, για τους κινδύνους που κρύβει η αμφισβήτηση των θεσμών. Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες την ΚυριακήΣήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα για τις περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν οι δυνατές βροχές και καταιγίδες. Πότε θα μειωθεί η ένταση τους.

Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείςΣήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες για την σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες. 

Τροχαίο στην Φυλή: Πως σκοτώθηκε ο 15χρονος - Πως σώθηκε η κοπέλα που ακρωτηριάστηκεΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία με τον 15χρονο που πέθανε ακαριαία στο πίσω κάθισμα. Πως κρατήθηκε στην ζωή το κορίτσι που έχασε το πόδι του. Μάχη για την ζωή του δίνει άλλος ένας από τους τραυματίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μηνιγγίτιδα - Μαστοράκου: Το αποτέλεσμα των εξετάσεων της 54χρονης θα δείξει αν είναι νέο στέλεχος19:39Βόλος: Αυτοκίνητο “κόλλησε” σε …βομβαρδισμένο δρόμο εξαιτίας της Google (βίντεο)19:25Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” και επιστροφή στην κορυφή19:12Παναθηναϊκός - Βόλος: Επιστροφή στις νίκες για το “τριφύλλι”18:59Μεταναστευτικό: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Γαύδο18:45Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα18:32Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα σε θερμοηλεκτρικό σταθμό 18:18Φυλακές υψίστης ασφαλείας: Κρατούμενοι “ξεσηκώθηκαν” για τις τηγανητές πατάτες!18:05Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ανοίξει τις πύλες της Κόλασης αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι17:51Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μασκ ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του Grok 317:38Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας17:23Αχαρνές: Ανήλικοι απειλούσαν και λήστευαν οδηγούς και πεζούς17:10Λεβαδειακός - Άρης: Θρίαμβος των Βοιώτων επί των “κιτρίνων”16:56Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)16:42To Harry Truman στη Σούδα για έκτακτες επισκευές μετά τη σύγκρουση με πλοίο τουρκικών συμφερόντων16:29Παναθηναϊκός – Βόλος: Επεισόδια μεταξύ οπαδών των “πρασίνων”16:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:02Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα15:48Οδηγός πιάστηκε μεθυσμένη 2 φορές το ίδιο βράδυ!15:34Αυστρία - Επίθεση με μαχαίρι: “Σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος” βλέπουν οι αρχές 15:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο