LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2024 11:11

Γιάννης Μπέζος: "Φυσιολογικό αυτό που έχει ξεσπάσει, φαντάζεστε να έβγαινε το Famagusta και να πανηγύριζαν οι Τούρκοι;"

μπέζος

Το πρωί της Κυριακής 15/9 ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στη ΕΡΤ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των Τούρκων μετά την προβολή της σειράς «Famagusta» στο Netflix.

«Φυσιολογικό είναι όλο αυτό που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα. Φαντάζεστε δηλαδή να έβγαινε το Famagusta και να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν λίγο τρελό! Επομένως είναι φυσικό, δεν είναι μια έκπληξη. Αυτό το θέμα είναι πολύ ζοφερό. Είναι πολύ νωπά αυτά τα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι τα ξεχνάμε ενώ είναι ένα θέμα ευρύτατα εθνικό. Γιατί η Κύπρος είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού, η γλώσσα, το θρήσκευμα, οι συνήθειες και τα έθιμα. Βεβαίως η τουρκική παρουσία ήταν και αυτή έντονη για πολλά χρόνια. Τα γεγονότα του ’74 ήταν πάρα πολύ σκληρά, ήταν από την ελληνική πλευρά με τη δικτατορία μια αισχρή προδοσία, ελεεινή και τρισάθλια και βεβαίως τα βρήκαμε μπροστά μας με την Τουρκία που έκανε και αυτή τη δουλειά της», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Αντρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας που θέλει το "Famagusta" μόνο στο ελληνικό Netflix

«Δεν μπορεί όμως να διαμαρτύρεται η Τουρκία και να λέει «δεν θα παίξετε αυτό εκεί» γιατί αυτά είναι αστεία πράγματα. Με τη λογική αυτή δηλαδή μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει πως «δεν θέλω να παίξετε το οτιδήποτε». Θέλω να πω ωστόσο ότι η αντίδραση δεν ήταν έκπληξη. Εγώ το περίμενα. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα αυτό του Κυπριακού το οποίο, επειδή πέρασαν 50 χρόνια, λίγο το ξεχνάμε και είναι σε ύφεση ενώ δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος:


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν23:59Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένο πυρομαχικό υλικό23:47Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Χάλα Πιονίρ, κυριάρχησε απέναντι στην Παρτιζάν23:36Χειρόφρενο και αύριο τα ταξί της Αττικής23:22Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο