LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 22:06

Survivor: Τα νέα ονόματα των ομάδων & τα πρώτα δύο τρέιλερ με τους 18 παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

survivor

Την Δευτέρα θα γίνει η πρεμιέρα του Survivor, το οποίο επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται στον Άγιο Δομίνικο τους 18 συμμετέχοντες.

Στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτυα τρέιλερ με αποσπάσματα και εικόνες που θα προβληθούν στο πρώτο επεισόδιο. Το συμβούλιο του νησιού θα γίνεται σε διαφορετικό σημείο με το σκηνικό να παραπέμπει σε σπηλιά, ενώ οι δύο ομάδες θα είναι οι Τίγρεις και οι Αετοι.

Οι 18 παίκτες μπαίνουν γρήγορα στον στίβο μάχης, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους ενημερώνει για την πρώτη αποχώρηση! 

«Κλίμα τροπικό. Διαμονή στη ζούγκλα. Μηδαμινές προμήθειες. Χωρίς φωτιά. Χωρίς εργαλεία. Χωρίς καμία επικοινωνία με τον πολιτισμό.

Survivor. To πιο αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ακόμα πιο θεαματικό και συναρπαστικό.

18 Survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν, και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Γιατί φέτος το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης.

Τη Δευτέρα 16/09 στις 21.00 και καθημερινά στις 22.15, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στον Άγιο Δομίνικο τους παίκτες σε έναν στίβο μάχης που θα θυμούνται για πάντα.

Εδώ, κάθε δεξιότητα μετράει και η στρατηγική έχει τον πρώτο λόγο. Κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε λεπτό μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Οι φετινοί Survivors είναι άνθρωποι καθημερινοί. Θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Η συνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας.

Τι γίνεται όμως όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν; Όταν όλοι νιώθεις πως είναι εναντίον σου, εσύ ποιον θα επιλέξεις για σύμμαχο;», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε τα τρέιλερ:



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο