LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Σεπτεμβρίου 2024 16:50

Στέφανος Κασσελάκης: Οι αποκαλύψεις του DJ του γάμου του, Αντώνη Δημητριάδη - "Υπήρχε απλότητα, κανένας εκνευρισμός"

Κασσελακης

Στο ένθετο "S" και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε ο DJ Αντώνης Δηµητριάδης για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης πριν από μερικές ημέρες.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, που είχε αναλάβει το μουσικό κομμάτι, ανέφερε πως πέρασαν στο γλέντι του γάμου, αλλά και στον σεβασμό που έδειξαν οι καλεσμένοι.

Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε πως έπαιζε μουσική περίπου τρεις ώρες.

Όσα είπε ο Αντώνης Δημητριάδης

«Η planner που είχε τη διοργάνωση έκανε την αρχική επικοινωνία και στη συνέχεια επικοινώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μου είπε: "α ήθελα πολύ να καλύψεις μουσικά τη βραδιά". Αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν πολύ ευγενικός και ήξερε τι ζητούσε. Εγώ έπαιξα στο κεντρικό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Villa Casa Scordilli», είπε ο Αντώνης Δημητριάδης.

«Ήταν καλεσμένοι μισοί από το εξωτερικό και μισοί Έλληνες, οπότε κινήθηκα σε πολλά επίπεδα μουσικά. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 120 άτομα. Δεν µου ζήτησαν καμία παραγγελία για τραγούδια, απλώς, όταν έβαζα ελληνικά, ήταν ο Στέφανος πολύ χαρούμενος. Έπαιζα περίπου τρεις ώρες μουσική και όλα ήταν πολύ όμορφα», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Σχετικά για την απαγόρευση των κινητών στο γλέντι δήλωσε: «Όλοι οι καλεσμένοι σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού και άφησαν τα κινητά στην άκρη. Δεν είχε κανένας κινητό. Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήθελαν να είναι η βραδιά δική τους, χωρίς να έχουν το μυαλό τους αν κάποιος φωτογραφίζει τις ευτυχισμένες στιγμές τους».

«Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στον συγκεκριμένο χώρο έχω αποδείξει και την εχεμύθειά µου και την εμπιστοσύνη σε όλα τα prive parties που έχω παίξει. Όσον αφορά το κινητό, είναι εργαλείο της δουλειάς µου, γιατί χρειάζομαι το Internet για το laptop µου, που παίζω μουσική. Σεβάστηκα την επιθυμία τους και έβαλα το κινητό µου στην τσέπη µου. Θέλω να αναφέρω ότι αυτό που µου έκανε εντύπωση στο πάρτι ήταν η απλότητα και ότι η βραδιά κυλούσε όμορφα, χωρίς να υπάρχει κανένας εκνευρισμός. Δεν έγινε κανένα ευτράπελο. Ήταν μια βραδιά για τους φίλους και την οικογένεια. Ο Στέφανος µε ευχαρίστησε και πριν και μετά το πάρτι. Και θέλω να τονίσω ότι ευχαρίστησαν όλους τους καλεσμένους και έφυγαν τελευταίοι», αποκάλυψε ακόμη ο Αντώνης Δημητριάδης.

Αντώνης Δημητριάδης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορυφώνεται το κύμα καύσωνα: Σήμερα η πιο "καυτή" ημέρα με υψηλές θερμοκρασίεςΣήμερα 09:01 | Ειδήσεις

Στο "κόκκινο" βρίσκεται ο υδράργυρος στη χώρα, με τον καύσωνα να κορυφώνεται σήμερα και αύριο, καθώς από την Πέμπτη η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά και θα ενισχυθούν οι άνεμοι.

Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα σήμερα η 25χρονη για τις δολοφονίες των τριών παιδιώνΣήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν υπό παρακολούθηση και συνελήφθη χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Καύσωνας: Τα μέτρα προστασίας και οι υστάσεις του Υπουργείου Υγείας για τους πολίτεςΣήμερα 10:06 | Ειδήσεις

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο και ποιοι οι τρόποι προστασίας από τον καύσωνα

Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης λόγω ζέστηςΣήμερα 10:14 | Ειδήσεις

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ο αρχαιολογικός χώρος θα κλείσει το μεσημέρι για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης λόγω ζέστης09:59Καύσωνας: Τα μέτρα προστασίας και οι υστάσεις του Υπουργείου Υγείας για τους πολίτες09:42Επίδομα αδείας 2025: Οι δικαιούχοι - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο 09:23Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα: Σήμερα η πιο "καυτή" ημέρα με υψηλές θερμοκρασίες09:07Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα σήμερα η 25χρονη για τις δολοφονίες των τριών παιδιών08:50Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου08:32Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη08:15Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα πρώτου προς δευτέρου βαθμού κι οστικό οίδημα ο Φικάι23:59Σέρρες: Οριοθετημένη η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Λαγκάδι23:41Μουντιάλ Συλλόγων: Η Φλουμινένσε θέλει να κάνει άλλο ένα «μπαμ», η Τσέλσι θέλει άλλον ένα τελικό23:27Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας απολογήθηκαν έξι έφηβοι23:13Αίγυπτος: Δεκατέσσερις τραυματίες από πυρκαγιά σε έναν πύργο τηλεπικοινωνιών στο Κάιρο22:58Πολυζωγοπούλου - Σιδέρης στο ant1news.gr για την σύλληψη της Μουρτζούκου: Ήταν μια εξέλιξη που την αναμέναμε22:44Δημογραφικό – Eurostat: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά έχει τουλάχιστον ένα παιδί22:30Μυτιλήνη: Σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο και ο ιδιοκτήτης του τον άφησε αβοήθητο22:15Στα ύψη η θερμοκρασία, στα ύψη και οι λογαριασμοί ρεύματος22:00Κένυα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες στις διαδηλώσεις21:44Μύκονος: Συνελήφθη 44χρονος διαρρήκτης που προσποιούνταν τον... τουρίστα (βίντεο)21:30Σοβαρό τροχαίο στον Βόλο: Από θαύμα γλίτωσαν οι νεαροί επιβαίνοντες (εικόνες)21:02ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Σουλτανίνα, ο "φραπές" και ο "χασάπης"20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο