LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2024 21:47

Μπιγιονσέ: Η ανάρτηση για τα 43 γενέθλιά της - "Είμαι πολύ ευγνώμων για άλλη μια χρονιά"

Beyonce

Τα γενέθλια της είχε πριν από 2 ημέρες η Μπιγιονσέ. Η τραγουδίστρια στις 4 Σεπτεμβρίου έγινε 43 ετών και με αφορμή το γεγονός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε χθες μια σειρά από τις φωτογραφίες και σε κάποιες από αυτές την είδαμε να ποζάρει με τον σύζυγό της, Jay-Z, ενώ σε άλλες κρατώντας ένα ποτό και μπαλόνια.

Διαβάστε επίσης! Καμάλα Χάρις: Το τραγούδι της Μπιγιονσέ που θα χρησιμοποιηθεί στην προεκλογική εκστρατεία της (Video)

«Είμαι πολύ ευγνώμων για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστώ για τις αγαπημένες ευχές γενεθλίων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπιγιονσέ και ευχαρίστησε έτσι τα εκατομμύρια των ακολουθών της, που θέλησαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Δείτε την ανάρτηση της Μπιγιονσέ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyonce? (@beyonce)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασίαΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)Σήμερα 18:35 | Ειδήσεις

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το κτήριο να "κατεδαφίζεται" από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου ο Νετανιάχου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:18Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο