LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2024 13:55

Αργύρης Πανταζάρας: "Ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε θα κάνω αυτό που θα με ζήσει, δεν διαλέγω τι θα παίξω…"

πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιό εξήγησε τις ιδανικές συνθήκες εργασίας για εκείνον και τις επιλογές που κάνει.

Πότε ένιωσες ότι ήσουν σε θέση να επιλέγεις;

Όλοι είμαστε επιλεκτικοί στη ζωή μας ή έτσι αφήνουμε να νομίζουμε πως είμαστε. Τώρα, αν εννοείς για τη δουλειά του ηθοποιού, όχι, δεν είμαι σε θέση να επιλέγω και δεν ξέρω και ποιος είναι. Το να «επιλέγει» κάποιος σημαίνει ότι έχει τέτοια οικονομική ανεξαρτησία, που μπορεί να δουλεύει όποτε θέλει και άμα θέλει. Μπορεί να διαλέγει τι θα παίξει και τι δεν θα παίξει, πότε, πως και με ποιους. Αυτό μοιάζει περισσότερο με χόμπι παρά με εργασία.

Δείτε επίσης - Αργύρης Πανταζάρας: Μας δείχνει μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κάνει αυτό ή ποιος ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να το κάνει. Εγώ ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε θα κάνω αυτό που θα με ζήσει. Δεν διαλέγω τι θα παίξω, μπορώ μόνο να φαντάζομαι, να επιθυμώ και να ακολουθώ ό,τι μου φέρνει και η ζωή. Σε αυτή τη δουλειά μάς επιλέγουν ή περιμένουμε να μας επιλέξουν.

Οι επιλογές σου από τι καθορίζονται σε αυτή τη φάση που διανύεις;

Δεν θέλω πολλά πράγματα, θέλω ουσιαστικά. Ένα καλό σενάριο, καλούς συνεργάτες, καλούς παρτενέρ, καλές συνθήκες εργασίας. Σιγά τις απαιτήσεις! Αυτά θα έπρεπε να είναι νόμος για την ψυχική υγεία όλων και την καλύτερη απόδοση στην εργασία. Και μην ξεχνάμε την ξεκούραση, την αποθεραπεία, τον προσωπικό χρόνο.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο