LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Αυγούστου 2024 08:08

Συγκλονίζει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: "Σήμερα, μια τομή στο λαιμό μου, μού θυμίζει το περσινό καλοκαίρι"

Κυμπουροπουλος

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ακριβώς έναν χρόνο πριν.

Όπως έγραψε, τον Αύγουστο του 2023 χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας, κατά τη διάρκεια της οποία, όμως, υπήρξαν επιπλοκές που παρ’ ολίγον να αποδειχθούν μοιραίες για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έγραψε στο προφίλ του: "Ακριβώς ένα χρόνο πριν στην ΜΕΘ του Λαικού νοσοκομείου. Σήμερα ναι γιορτάζω, γιατί είμαι ζωντανός! Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογια απο αυτό;;

Το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όχι γιατί είχα να κάνω κάποιο σοβαρό χειρουργείο, μια αφαίρεση χοληδόχου κύστεως ήταν, αλλά γιατί για να την κάνω έπρεπε να υποβληθω και σε τραχιοστομια... ο μεγαλύτερος μου φόβος! Η φωνή μου ξέρετε, είναι το βασικό μου εργαλείο και αν το έχανα και αυτο τι θα έκανα; Στους συνάδελφους ιατρούς έλειπαν και τα δεδομένα, αφού στη βιβλιογραφία δεν υπήρχαν παρόμοιες αναφορές για την περίπτωση μου!

Τελικά το χειρουργείο ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου 2023. Όλη η διάρκειά του κράτησε περίπου 9 ώρες (ναι για μια τυπική διαδικασία αφαίρεσης) γιατί υπήρξαν επιπλοκές μέσα στο χειρουργείο οι οποίες θα μπορούσαν να ήταν θανατηφόρες, αν δεν υπήρχε η εξαιρετικη ιατρική ομάδα του δημόσιου νοσοκομείου «ΛΑΙΚΟΝ». Όταν ξύπνησα, ο φόβος είχε εξαφανιστεί και η πραγματικότητα είχε ζωντανέψει... έπρεπε να πάρω την πρώτη μου ανάσα σε μια ζωή που δεν ήθελα.

Αναπνέω... μόνος μου... από το λαιμό πλέον. Πονάει όλο μου το κορμί. Ούτε που ήξερα ότι ήμουν 9 ώρες ναρκωμενος! Αναπνέω και ακούω τις πρώτες φωνές του προσωπικού. Πλέον ήταν οικείες φωνές... 4 μήνες ήταν στο πλευρό μου μιλώντας μου συνεχώς για αυτήν την ημέρα, αυτήν που είχαν .

Στη Μονάδα έκατσα τρία βράδια και η εμπειρία μου αυτή είναι για να γραφτεί βιβλίο, μια υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου!

Για αυτό λοιπόν σήμερα γιορτάζω... Βούτηξα μέσα στο φόβο χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω. Έκανα μια δυσκολη επιλογή, χωρίς να τη θέλω. Το μόνο που ήξερα είναι ότι προσπαθούσα να προχωρήσω και να βρεθώ ξανά στα όνειρα μου.

Σήμερα, μια τομή στο λαιμό μου μού θυμίζει το περσινό καλοκαίρι! Μια τομή στο λαιμό μου είναι εκεί για να μου υπενθυμιζει ότι ήταν η δύναμη μου τελικά και ένα αναπόσπαστο κομματι που Παντοτινά ευχαριστώ στον αδερφικό μου φίλο και συνάδελφο ιατρό, Δημήτρη Σχιζα και σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δεν φοβήθηκανε στιγμή. Για την υπόσχεση που μου δώσανε ότι όλα θα πάνε καλά! Και πήγανε! Είμαι εδώ και συνεχίζω!

Αυτό δεν είναι άλλωστε η ζωή;".

Πηγή φωτογραφίας: ndp

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο