LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 24 Αυγούστου 2024 09:52

Χάρης Ρώμας: "Δεν απορρίπτω τον όρο γκέι αλλά δεν είμαι αυτό ακριβώς"

Ρωμας

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον χαρακτηρισμό «γκέι» που βγάζει το google δίπλα στο όνομά του.

Όταν κλικάρει κάποιος στο google και του βγάζει «Χάρης Ρώμας γκέι» κι εσύ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχεις δώσει ποτέ δικαιώματα να σε συζητούν, δεν έβγαλες ποτέ σε μανταλάκια την προσωπική σου ζωή, πώς σε κάνει να νιώθεις;

Αυτό πουλάει. Το γκέι θα πουλήσει. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Μια λεξούλα σαν αυτή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την ευρύτητα μιας προσωπικότητας, δηλαδή εγώ δεν αισθάνομαι ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Ούτε κατά διάνοια. Τώρα, το επιλέγουν, γιατί αυτό είναι που θα πουλήσει, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα κλπ. Δεν είναι ότι απορρίπτω τον όρο, φυσικά και υπάρχει, ούτε με προσβάλλει, με ικανοποιεί κιόλας, κανένα πρόβλημα δεν έχω να το αποδεχτώ, αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό.

Είμαι 100% άντρας. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, πώς ο καθένας το μεταφράζει, οι κομπλεξικοί, που δεν θέλουν να το αποδεχτούν γιατί θέλουν να βάλουν την ταμπέλα έτσι όπως τη θέλουν εκείνοι και θέλουν να προκαθορίσουν και τη συμπεριφορά σου προς τα έξω και την εικόνα που θα έχεις… Εμένα δεν με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει. Γιατί δεν είμαι αυτό που θέλουν και δεν μπορούν να με βάλουν σε ένα καλούπι και δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι.

Δείτε επίσης - Χάρης Ρώμας: "Οι νέοι ηθοποιοί να χτυπούν πόρτες, χωρίς να πέσουν σε κάποιο κρεβάτι"

Εγώ είμαι άντρας, γεννήθηκα άντρας και αισθάνομαι άντρας. Υπάρχουν άλλοι άντρες που δεν αισθάνονται άντρες και κάνουν επεμβάσεις, κι αυτούς τους αποδέχομαι και τους βγάζω το καπέλο, αφού δεν μπορούν και είναι εγκλωβισμένη η φύση τους κάπου αλλού. Εγώ όμως γεννήθηκα άντρας. Κι είμαι περήφανος γι’ αυτό. Μου αρέσει που είμαι άντρας και το υποστηρίζω το φύλο μου».

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΜέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βυρητό (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι κάλεσε τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, μετά από μια νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)Σήμερα 09:05 | Ειδήσεις

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο