LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2024 23:46

Άγιος Έρωτας: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Μαρίας Κατσανδρή στη νέα σειρά του Alpha

Μαρία Κατσανδρή

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία.

Η Μαρία Κατσανδρή υποδύεται τη Βιργινία, την οικονόμο στο σπίτι του Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου), του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής. Η Βιργινία ζει και εργάζεται τόσα χρόνια σε αυτό το σπίτι που σχεδόν έχει ενσωματωθεί στην οικογένεια, αφού δεν απέκτησε δική της. Είναι έξυπνη και δοτική γυναίκα και αγαπά πολύ τα παιδιά της οικογένειας έχοντας μεγαλύτερη αδυναμία στη Χλόη (Δανάη Παππά).

Ας δούμε τι λέει η Μαρία Κατσανδρή για το ρόλο της: «Με ιντριγκάρει η σιωπηλή παρουσία της Βιργινίας. Διαισθάνομαι πως αυτή η γυναίκα, έχει μια αδιανόητη δύναμη αλλά πάνω απ' όλα έχει αγάπη. Και διαισθάνομαι πως αυτή η γυναίκα θα έκανε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει. Κάτι σαν φύλακας, σαν πολεμίστρια».

Με ποιο τρόπο θα προσεγγίσει την Βιργινία; «Πάνω απ' όλα θα την αγαπήσω. Ήδη συμβαίνει. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο φως τη σκέψη και τα αισθήματα που την διακατέχουν. Να βρω τον στόχο της και τα ‘γιατί’ της. Θα προσπαθήσω να της δώσω όλη μου την καρδιά. Θα της την δώσω!»

Όπως λέει η ίδια, το σημαντικότερο στοιχείο σε κάθε δουλειά είναι οι άνθρωποι. «Πιστεύω πως ένα έργο, είτε θεατρικό είτε τηλεοπτικό, εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα του δώσουν σάρκα και οστά, καρδιά. Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, οι υπεύθυνοι της παραγωγής... Όλοι οι παραπάνω λόγοι με έκαναν να πω ‘ναι’ σε αυτή τη δουλειά, και εξ' αιτίας όλων αυτών των ανθρώπων, πιστεύω πως αυτή η σειρά θ' αφήσει βαθιά ίχνη!»

«Άγιος έρωτας». Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha.

Άγιος Έρωτας - Λίγα λόγια για την ιστορία

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Άγιος Έρωτας - Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή          

Παραγωγή Primavisione

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την ΄σκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βυρητό (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι κάλεσε τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, μετά από μια νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)Σήμερα 09:05 | Ειδήσεις

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα14:07Θέρμανση: Χαμηλότερη τιμή για πετρέλαιο και φυσικό αέριο13:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”13:40Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο