LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2024 23:31

Μάθιου Πέρι: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε πέντε συλληφθέντες για τον θάνατό του - Όσα είπε ο εισαγγελέας

Μάθιου Πέρι

Πέντε ύποπτοι που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης τον Οκτώβριο του 2023.

Οι συλληφθέντες, συμπεριλαμβανομένων δύο γιατρών και της Τζασβίν Σανγκά, μίας διαβόητης ντίλερ κεταμίνης και γνωστής ως «βασίλισσα της κεταμίνης», κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που αγαπήθηκε σαν «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» από όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με όσα έδωσε στη δημοσιότητα ο εισαγγελέας την Πέμπτη (15.08.2024), ο λόγος για δύο γιατρούς από την Καλιφόρνια, τηΤζασβίν Σανγκά, τον φερόμενο ως διανομέα ναρκωτικών και τον προσωπικό βοηθό που ζούσε με τον ηθοποιό.

Η έρευνα των Αρχών της Καλιφόρνιας έφερε στο φως ένα «μεγάλο εγκληματικό δίκτυο» προμηθευτών κεταμίνης, που παρείχε την ουσία στον Μάθιου Πέρι.

«Αυτοί οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα εθισμού του κ. Πέρι για να πλουτίσουν. Ήξεραν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος», δήλωσε ο εισαγγελέας, Μάρτιν Εστράδα, απαγγέλοντας τις κατηγορίες.

Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια, είχε γράψει σε μήνυμά του: «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος», αναφερόμενος στον ηθοποιό.

Ο εισαγγελέας Εστράδα αποκάλυψε επιπλέον ότι οι πέντε κατηγορούμενοι αντάλλαξαν μηνύματα λίγο μετά τον θάνατο του Πέρι, αναφερόμενοι στην κεταμίνη ως αιτία θανάτου.

Η κεταμίνη, είχε ληφθεί από τον «Τσάντλερ» υπό επίβλεψη στο πλαίσιο συνεδριών θεραπείας για κατάθλιψη. Όμως, ο ηθοποιός «ανέπτυξε εθισμό στην κεταμίνη το φθινόπωρο 2023», σύμφωνα με τον Εστράντα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του21:32Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40Αθήνα: Συνελήφθη άνδρας που άρπαζε τσάντες γυναικών από την μοτοσυκλέτα του19:26Ελευσίνα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή κάνναβης - Στην οικία του ενός βρέθηκε σπαθί (εικόνες)19:12Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονο18:58Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε γυναίκα σε εκκοκιστήριο18:44ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε μπαρ - Αναφορές για νεκρούς18:30Πατήσια: Εκτός κινδύνου το βρέφος που λιποθύμησε αφού εισέπνευσε ναρκωτικές ουσίες18:16Καρέτσας: Καλύτερος παίκτης κ18 του 2025 σύμφωνα με την CIES18:01Ζελένσκι: Ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στη Μέση Ανατολή, ενώ η Μόσχα κλιμακώνει τα πλήγματά της17:49Κρήτη: Εξιχνιάσθηκαν 39 κλοπές μοτοσυκλετών - Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων17:35Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ17:21Αίγινα: Σύλληψη πλοιάρχου για τον τραυματισμό του 9χρονου17:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο