LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2024 14:53

Ελεονώρα Μελέτη: "Η κόρη μου δηλώνει ότι δεν θέλει αδέλφια"! Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δευτέρου παιδιού;

μελέτη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη η Ελεονώρα Μελέτη.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην κόρη της Αλεξάνδρα αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

Πριν από μία βδομάδα έκανες μία συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα επτά χρόνια από την μέρα που έμαθες ότι είσαι έγκυος. Δεν είναι ακόμα λίγο ταμπού μια γυναίκα να λέει ότι είχε «αντίσταση στη μητρότητα»;

Το θεωρείς ταμπού; Όταν κάποιος θεωρεί ταμπού μία γυναίκα να παραδεχτεί στον εαυτό της ότι τη φοβίζει η μητρότητα, που την θεωρώ την πιο ιερή και μεγάλη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει, σημαίνει ότι προσδοκά από τις γυναίκες να λειτουργούν σαν αναπαραγωγικές μηχανές. Δεν είναι έτσι. Οι γυναίκες έχουμε την ιερή ικανότητα να γεννάμε ζωή, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε επειδή οι άλλοι το περιμένουν από εμάς.

Εμένα η μητρότητα με φόβιζε και εξακολουθεί να με φοβίζει επειδή είχα αντιληφθεί από νωρίς την σημαντικότητα του να διαμορφώνεις έναν άνθρωπο και να του γνωρίζεις τον κόσμο. Επειδή φοβάσαι κάτι δε σημαίνει ότι δεν το καλοδέχεσαι όταν έρχεται. Σημαίνει ότι μπορεί να μην το επιδιώξεις, να μην τον προκαλέσεις, σημαίνει ότι μπορεί να είσαι και πάρα πολύ καλά αν δε σου συμβεί. Δεν είναι κακό να λέμε ότι η γυναίκα μπορεί να είναι ευτυχισμένη χωρίς να θέλει παιδιά. Είναι πολύ πιεστικό να γεννάμε το βάρος μιας επιθυμίας που δεν υπάρχει σε μία γυναίκα, μόνο και μόνο για να μη νιώθει παρείσακτη και περιθωριοποιημένη.

Η Αλεξάνδρα σου έχει ζητήσει αδελφάκι;

Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί που δηλώνει ότι δεν θέλει αδέλφια. Επειδή την βλέπουμε πόσο περιποιητική είναι με τα μωρά την έχουμε ρωτήσει και λέει όχι. Αυτό εμένα με βοηθάει.

Δηλαδή αν στο ζητούσα θα το σκεφτόσουν;

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: "Ας ψάξει ο κόσμος να δει πώς αμείβεται ένας Ευρωβουλευτής, υπάρχει παραπληροφόρηση"

Όχι γιατί είναι έξι χρονών και δεν ξέρει τι συνεπάγεται ο ερχομός του παιδιού, μπορεί να το βλέπει σαν παιχνίδι. Θα το έκανα μόνο αν το ήθελα εγώ και ο άντρας μου. Εκείνος ήταν πιο ανοιχτός στο να μεγαλώσει η οικογένειά, αλλά από τη στιγμή που το συζητήσαμε και του είπα πως νιώθω, δεν μπορεί να το επιβάλλει.

 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο