LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Αυγούστου 2024 07:59

Power of Love - Gala: Δεν χαιρέτησε και αποχώρησε βρίζοντας - "Άντε γ..."

Μαρκελλα

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό Gala του "Power of Love". Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Μαρκέλλα, ενώ δεύτερη ήταν η Νίκη.

Μετά από μια ανοιχτή ψηφοφορία, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαρκέλλα, η οποία είναι τελικά η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης.


Στο άκουσμα της αποχώρησης της Μαρκέλλας, η Σωτηρία ξέσπασε σε κλάματα και πήγε να την αγκαλιάσει. Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρκέλλα σε δηλώσεις της στην κάμερα τόνισε με νόημα: "Ήρθα κυρία και φεύγω κυρία".

Τέλος, η Μαρκέλλα αποχώρησε από το σπίτι του "Power of Love" εκνευρισμένη, χαιρετώντας μόνο τη Σωτηρία και τον Νίκο, ενώ αγνόησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, με την κάμερα να την πιάνει να λέει: "Άντε γ....".

Power of Love - Ποια είναι η Άννα Μαρκέλλα

Είναι 35 χρονών. Κατάγεται από τη Ρωσία και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Δεν γνώρισε τον πατέρα της γιατί έφυγε από τη ζωή πριν από τη γέννησή της. Από τα 16 της ασχολείται με το χορό. Στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 19 για να βοηθήσει τη μητέρα της. Έχει σπουδάσει χρυσοχόος. Δουλεύει ως χορεύτρια και ως καθηγήτρια χορού, ενώ παράλληλα εργάζεται σε κοσμηματοπωλείο. Ως χόμπι της έχει το τραγούδι ενώ ράβει στολές για belly dance και φτιάχνει κοσμήματα. Της αρέσει να γράφει ποιήματα στα ρωσικά και είναι τελειομανής.

Έχει κάνει δύο πολύ σοβαρές σχέσεις, οι οποίες έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο. Είναι ελεύθερη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Φεύγει δύσκολα από μία σχέση. Είναι ρομαντική, δεν αντέχει τα ψέματα, την αγένεια και δε θα συγχωρούσε την απιστία. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπηςΣήμερα 21:04 | Ειδήσεις

Σαφές προβάδισμα του πρώτου σε ψήφους και μάχη - "θρίλερ" για την δεύτερη θέση προκύπτει από την σταδιακή ενσωμάτωση των ψήφων από την επικράτεια και το εξωτερικό.

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος δίνουν μάχη για την δεύτερη θέσηΣήμερα 19:00 | Ειδήσεις

Συνεχής ροή ενημέρωσης: Θρίλερ προκύπτει από την ενσωμάτωση των ψήφων ανά την επικράτεια, καθώς λίγες ψήφοι χωρίζουν τον Χάρη Δούκα με τον Παύλο Γερουλάνο, για να κριθεί ποιος θα περάσει στον β' γύρο.

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Μήνυμα εμψύχωσης έστειλε στους στρατιώτες του Ισραήλ ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο.

Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίαςΣήμερα 12:47 | Ειδήσεις

Ποια ήταν η αρχική εκτίμηση των γιατρών για το υπόλοιπο ζωής που απομένει στον Σάμι Μπάσο ο οποίος τελικά τους διέψευσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του23:19Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων23:06Super League: Ο ΠΑΟΚ...απολαμβάνει την κορυφή22:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το “θρίλερ” για τη δεύτερη θέση και η “ανατροπή” της Αττικής22:39Ρέθυμνο: Διπλό “χτύπημα” κατά διακινητών κάνναβης 22:27Γάζα: Η Χαμάς χαιρετίζει την “ένδοξη” επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά του Ισραήλ22:14Νέα σχολική χρονιά και ιώσεις22:01Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα21:47Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης21:33Ενδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλε διπλή επίθεση από τον αδερφό της μέσα σε 48 ώρες21:21Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 95 σημεία21:07Κύθηρα: Η ανομβρία “έφαγε” το λάδι (βίντεο)20:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Λονδίνο: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου20:40Πανιώνιος – Κολοσσός: Με ανατροπή η επιστροφή του στην Basket League20:26Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες20:13Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση20:00Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα19:47Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)19:33Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:20Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο