LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2024 14:21

Eurovision 2025: Η Evangelia προετοιμάζεται για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού

Evangelia

Την Ελλάδα στην Eurovision 2025 ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει η Evangelia, όπως έγινε γνωστό.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, έχουμε ήδη την πρώτη επίσημη πρόταση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Mike Stathakis της Golden Records, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- «ανακοίνωσε» ότι μαζί με την ταλαντούχα Evangelia προετοιμάζονται και επίσημα για να υποβάλουν τη δική τους πρόταση στην ΕΡΤ.

«Xωρίς κανείς να καταλάβει κάτι, έστησα ένα Song Camp στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Μαζί με τον Stolar και άλλους συνθέτες, νικητές Grammy και παραγωγούς για την Evangelia και την Eurovision 2025. Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα υποβάλουν τραγούδια!» έγραψε ο παραγωγός κι όπως είναι φυσικό έγινε... χαμός!

Evangelia

Στο εν λόγω camp συμμετείχαν πολλοί γνωστοί παραγωγοί από το εξωτερικό, καθώς και ο στενός συνεργάτης της Golden Records, Stolar, o oποίος ήταν και ένας εκ των δημιουργών της φετινής μας συμμετοχής με τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari», το οποίο μπορεί να μην έφτασε πάρα πολύ ψηλά στην κατάταξη της Eurovision, ωστόσο πλέον σαρώνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Spot?fy.

Παράλληλα, ο Stolar έχει συνεργαστεί με διεθνείς καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez και η Demi Lovato, αλλά και Έλληνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει δουλέψει στο παρελθόν και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως μουσικός παραγωγός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που η νεαρή και ταλαντούχα Evangelia διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision, ωστόσο με τέτοια... dream team να την στηρίζει από πίσω της, αυτή μοιάζει και η πιο δυνατή της προσπάθεια!

Evangelia

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο