LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 26 Ιουλίου 2024 13:39

Θάνος Μπίρκος: "Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα, μου αρέσει πάρα πολύ"

Μπιρκος

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως του αρέσει πολύ να κάνει βόλτες στο κέντρο και να μπαίνει μέσα στα μαγαζιά και να χαζεύει κοιτάζοντας ρούχα που δεν του κάνουν.

"Μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω μόνος μου, να βλέπω μαγαζιά. Βλέπω και καινούρια μαγαζιά που έχουν ανοίξει που μπορεί να μην είχα δει την προηγούμενη φορά, που μπορεί να υπήρχαν εκεί και να μην τα είδα" είπε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος.

"Μπαίνεις σε μαγαζιά και λες… απλώς κάτι κοιτάζω;", ρώτησε η Αθηναΐς Νέγκα και ο ηθοποιός απάντησε: "Ναι. Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και το κάνω αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πηγαίνω ειδικά σε κάτι μαγαζιά που έχει κάτι κοστούμια πολύ slim fit και μεσάτα και λέω: έχω να πάω σε ένα γάμο και κοιτάζω για κοστούμι".

Για την συμμετοχή του στη σειρά "Σασμός" όπου υποδυόταν τον Τόλη, ο Θάνος Μπίρκος είπε: "Ακόμα ανοίγω λίγο το μέιλ να δω αν έχει έρθει το επόμενο επεισόδιο του Σασμού. Έπαιρνα 3-4 επεισόδια τη βδομάδα. Έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες που δεν έχω λάβει κανένα! Η μητέρα μου ήξερε τη συνέχεια της σειράς. Έβέπε και μού έκανε και παρατηρήσεις για τον ρόλο μου. Έβλεπε μια συγκινητική στιγμή στο τελευταίο επεισόδιο και την τράβηξε βίντεο η αδερφή μου και έκλαιγε πραγματικά.

Ήμουν τηλεορασάκιας από πολύ μικρός. Έβλεπα πάρα πολύ τηλεόραση γι’ αυτό η τιμωρία μου ήταν όταν δεν διάβαζα να μην δω "Τρεις Χάριτες". Το επεισόδιο με το Ζούμπερι το είδα σε επανάληψη. Από μικρός έλεγα ότι θα γινόμουν παπάς, δάσκαλος ή δικηγόρος, όλα με κοινό από κάτω. Μπορώ να παίξω και τους τρεις. Θα ήθελα να παίξω τον παπά".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για το αλαλούμ που επικρατούσε στους σιδηροδρόμουςΧθες 19:59 | Ειδήσεις

 Άλλο ένα ντοκουμέντο ασυνεννοησίας που μάλιστα, οδήγησε και σε ατύχημα αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Φονική παράσυρση στη Χαλκιδική: Πώς συνέβη το περιστατικό - Στο νοσοκομείο η τραυματισμένη αστυνομικόςΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Η αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στη Θεσσαλονίκη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βουτιά της θερμοκρασίας, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες από αύριο το απόγευμαΧθες 14:56 | Ειδήσεις

Από το απόγευμα της Κυριακής μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς χειμώνα με τον καιρό να αλλάζει.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: 4 μαθήτριες θα ταξιδέψουν στο διάστημα! 23:59Κρήτη: Έδειρε την πρώην σύντροφο του μπροστά στο παιδί της23:46Κατερίνη: Νεκρή 78χρονη συνοδηγός μετά από σύγκρουση οχημάτων23:32Προμηθέας Πάτρα - Καρδίτσα: Δύσκολη νίκη για τους Αχαιούς23:18ΕΦΚΑ - Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα πιστωθούν στους λογαριασμούς23:04Λαμία – Καλλιθέα: Καταδικαστική ήττα για τους γηπεδούχους22:51Βόλος: Συνελήφθη 51χρονος ψαροντουφεκάς22:37Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή22:22Άρης – ΟΦΗ: Δια χειρός… Μορόν22:09Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση21:55Λαύριο – Άρης: Επέστρεψαν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι21:42Καλάθι του Πάσχα: Πότε κάνει “πρεμιέρα” - Τι θα περιλαμβάνει21:27Κολοσσός Ρόδου – Μαρούσι: Άλμα σωτηρίας για τους Ροδίτες21:13Ισπανία: Διαδηλώσεις κατά της στεγαστικής κρίσης (εικόνες)20:58ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους20:45Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για το αλαλούμ που επικρατούσε στους σιδηροδρόμους20:30Γιατί οι Αμερικανοί έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τους Ευρωπαίους;20:16Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός: “Κλείδωσαν” την παραμονή οι γηπεδούχοι20:03Χανιά: Έσπασαν τζαμαρία κομμωτηρίου και πήραν το ταμείο19:49Θεσσαλονίκη: Μητέρα χτυπούσε και έβριζε την 5χρονη κόρη της19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο