LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 24 Ιουλίου 2024 07:57

Αλέκος Συσσοβίτης: "Ο φίλος μου έχασε τη γυναίκα του, 37 ετών, από νευρική ανορεξία"

Συσσοβιτης

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε τον Αλέκο Συσσοβίτη το βράδυ της Τρίτης (23/07) στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά". Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως στο παρελθόν έφυγε από τη ζωή η σύζυγος καλού του φίλου, λόγω νευρικής ανορεξίας.

"Κιλά πολλά να πάρω όχι. Κιλά πήρα επειδή έκανα γυμναστική. Δεν είμαι εχθρός με τα πολλά κιλά. Με ενδιαφέρει οι άνθρωποι να γυμνάζονται. Με την άσκηση δεν ικανοποιείς μόνο τον ναρκισσισμό σου, αλλά φροντίζεις τα ζωτικά σου όργανα και την ψυχική σου υγεία.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που είναι. Τα μεγάλα προβλήματα υγείας προκύπτουν από ότι κρατάμε πράγματα μέσα μας. Το ζητούμενο είναι ότι πέρα από την εμφάνιση πρέπει να κοιτάμε και το πώς είμαστε. Ένα παχύσαρκο άτομο ενδεχομένως να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας. Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε για τη δική μας προσωπική υγεία. Όταν γίνεται μόδα θα επηρεάσει τον κόσμο και την υγεία του. Υπάρχουν εμμονές!

Πριν μια δεκαετία ήταν οι αδύνατοι. Οι γυναίκες είχαν μπει σε μια κατάσταση ανορεξίας και πραγματικά ο φίλος μου έχασε τη γυναίκα του, 37 χρονών από ανορεξία. Ήταν μοντέλο και μπήκε σε αυτό το τρυπάκι. Αλλά πρέπει να προσέξει κανείς την υγεία του και τι είδους πρότυπο γίνεται για τους άλλους" εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασίαΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)Σήμερα 18:35 | Ειδήσεις

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το κτήριο να "κατεδαφίζεται" από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου ο Νετανιάχου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο