LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Ιουλίου 2024 11:08

Φαίη Μαυραγάνη: Ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς τον Νίκο Μάνεση - "Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει"

Μαυραγανη

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της "Στούντιο με θέα" η Φαίη Μαυραγάνη ταξίδεψε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σιάτλ.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και έχει ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της εκεί.

Η Φαίη Μαυραγάνη αποκάλυψε μάλιστα πως πρόκειται για την τρίτη φορά που κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Μία φορά έχει πάει στο Σιάτλ με τη κόρη της Λυδία και δύο φορές με τον γιο της Φώτη. Όσο για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση; Όπως έγραψε η δημοσιογράφος, ο Νίκος Μάνεσης δεν κατάφερε να την ακολουθήσει σε αυτό το μακρινό ταξίδι.

"Τρίτη φορά στο Seattle, μία με Λυδία, δύο με Φώτη, ο Νίκος δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι.

Μάλλον το λες σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου, πάνω από Ευρώπη, Ατλαντικό, Γροιλανδία, Καναδά και άφιξη μετά από πολλές ώρες στην πόλη όπου γεννήθηκαν η Boing, η Αmazon, η Microsoft και τα Starbucks, λίγο πιο κάτω από την Αλάσκα.

Ταξίδι όμορφο και συνάντηση ζωής κάθε φορά με τον αδελφό της μαμάς μου, τον αγαπημένο μου θείο Νίκο. Καύσωνα βρήκαμε και εκεί και σε καύσωνα επιστρέψαμε" έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:15 | Ειδήσεις

Ποιοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Μέχρι ποια ώρα θα είναι ανοιχτές οι κάλπες. Όλες οι χρηστικές πληροφορίες.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο