LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2024 16:49

Power of love: Ένα νέο αγόρι αναστατώνει τα κορίτσια

power of love

Η Γλυκερία και ο Αργύρης ψηφίστηκαν ως οι δημοφιλέστεροι εντός των δύο σπιτιών και απόψε θα δούμε τα ραντεβού τους! Η Γλυκερία μένει πιστή στην επιλογή της και πηγαίνει για ιππασία με τον Jason απολαμβάνοντας τη συντροφιά του.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Αργύρη, ο οποίος επιλέγει να γνωρίσει καλύτερα στο ραντεβού του τη Σωτηρία και απογοητεύεται. Τα λόγια του πληγώνουν τη Σωτηρία… Όταν τα αγόρια και τα κορίτσια του Power of Love μιλάνε ανοιχτά μεταξύ τους ορισμένα λόγια που έχει πει ο Αργύρης αποκαλύπτονται και τον φέρνουν σε δύσκολη θέση…

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσορίζει στο Power of Love ένα νέο αγόρι και προσκαλεί ένα ένα τα κορίτσια να τον γνωρίσουν στο Κόκκινο Δωμάτιο. Ο ενθουσιασμός τους είναι έκδηλος! Πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες με την είσοδό του και πώς θα τον υποδεχτούν τα αγόρια;

Παράλληλα, οι τηλεθεατές μπορούν να δίνουν καθημερινά τη θετική τους ψήφο στο αγαπημένο τους αγόρι και κορίτσι στο https://poweroflove.tv αλλά και να στείλουν τα γράμματά τους στο poweroflove@skai.gr .

Καθημερινά στις 22.00 στον ΣΚΑΪ

Δείτε το αποψινό τρέιλερ: 

#PowerOfLoveGR

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την ΄σκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βυρητό (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι κάλεσε τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, μετά από μια νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Πολλά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Cassandra”. Ανάμεσα στις περιοχές που χτύπησε είναι και το Ρίβιο του Δήμου Ξηρομέρου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)14:07Θέρμανση: Χαμηλότερη τιμή για πετρέλαιο και φυσικό αέριο13:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”13:40Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο