LATEST NEWS
 
F Latest /ExclusiveΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2024 15:26

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκλειστικά στο FTHIS: Στιλιστικά tips για τις διακοπές μας, τα επαγγελματικά του σχέδια & η αγάπη για τα μαύρα ρούχα

Στέλιος Κουδουνάρης

Είναι ιδιαίτερος. Είναι σίγουρα διαφορετικός. Αγαπάει πολύ την μόδα, τις γυναίκες, τα όμορφα ρούχα και την δημιουργεί κιόλας. Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει στιλ και το ξέρει! Είναι απίστευτα ευγενής, απίστευτα προσιτός, εκπλήσσεται ακόμα όταν τον ρωτούν "γιατί φοράει μαύρα ρούχα" και ακόμα και αν είναι αυστηρός στις βαθμολογίες του... his style rocks!

*Από την Λίλη Αγγελοπούλου

Ο σχεδιαστής, μιλάει στο FTHIS για τη νέα του κολεξιόν, τα επαγγελματικά του σχέδια και μας δίνει tips για τις διακοπές μας και όχι μόνο!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ποια τάση της σεζόν ξεχωρίζετε;

Η επιστροφή του μινιμαλισμού είναι πολύ κοντά σε μένα. Δηλαδή τώρα που έχουν γίνει οι γραμμές λίγο πιο καθαρές, έχει γίνει μια επιστροφή στα φυσικά υλικά όπως το μετάξι και το λινό. Οι λιτές γραμμές των 90s που τις βλέπουμε αρκετά πιο έντονα φέτος θεωρώ ότι αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και βγάζουν σε πρώτο πλάνο την προσωπικότητα. 

Στέλιος Κουδουνάρης

Ποια είναι εκείνη που δεν σας αρέσει αντίστοιχα;

Θα πω το πολύ φολκλόρ, τα έντονα εμπριμέ και το πάρα πολύ boho, το οποίο είναι με έναν τρόπο και φέτος τάση, αλλά είναι μία τάση που με έχει κουράσει πάρα πολύ, δεν μπορείς να διακρίνεις προσωπικότητα στα ρούχα αλλά και στις γυναίκες που τα επιλέγουν.

Στέλιος Κουδουνάρης

Ποια κομμάτια πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στη βαλίτσα μας;

Στη βαλίτσα σας πρέπει να έχετε ένα μεγάλο πουκάμισο, oversized δηλαδή, αντρικό κατά προτίμηση ώστε να φορεθεί με ένα σορτς ή με μαγιό. Ένα μαύρο slip dress που μπορεί να φορεθεί είτε σε ένα νησί είτε και όπου βρεθεί κάποια γυναίκα για τις διακοπές της και είναι ιδανικό για μια βραδυνή βόλτα, μάξι κατά προτίμηση. Ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά επίσης καθώς και μία καλοκαιρινή ευπροσάρμοστη τσάντα.


Ποια θεωρείτε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα;

Αν μου έκανες την ίδια ερώτηση κάποια χρόνια πριν θα απαντούσα πραγματικά πολύ στερεοτυπικά επιλέγοντας κάποιες μεγάλες σταρ. Δεν με αφορά καθόλου πλέον αυτό. Ο πιο καλοντυμένος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που ντύθηκε μόνος του χωρίς κάποια βοήθεια από επαγγελματίες, βάζοντας τη δική του ενέργεια στις επιλογές του. Όπως και τα ρούχα μου θέλω να τα φοράνε άνθρωποι που βλέπουν πίσω από τα όμορφα ρούχα. Που συνδέουν τη ζωή τους με το τι φοράνε, που διαβάζουν τις ιστορίες πίσω από τις δημιουργίες. Με εκφράζει απόλυτα ο καινούριος ορισμός της πολυτέλειας ως μιας αντίληψης που αφορά το χρόνο, την εμπειρία, το πως σήμερα οι σύγχρονοι άνθρωποι πλέον επιθυμούν να αγοράζουν και να ντύνονται βάσει αξιών και όχι βάσει τιμής.

Στέλιος Κουδουνάρης

Τι βλέπετε στον δρόμο, στις γυναίκες γύρω σας και δεν σας αρέσει, δεν το θεωρείτε εσείς κομψό;


Κάτι που βλέπω στον δρόμο και δεν μου αρέσει είναι οι μπαλαρίνες! Είναι ένα παπούτσι που το θεωρούν όλοι πολύ βολικό και το καταλαβαίνω και εγώ, αλλά "κατεβάζει" το πόδι και την σιλουέτα. Θεωρώ ότι δεν κολακεύει καμία γυναίκα. Δεν μου αρέσουν και ορισμένα πλαστικά παπούτσια που είναι ογκώδη και κάποιοι τα στολίζουν κιόλας, είναι στη μόδα τις τελευταίες σεζόν αλλά δεν μου αρέσουν καθώς τα βρίσκω πολύ φλύαρα και παιδαριώδη.

Στέλιος Κουδουνάρης

Ποιο κομμάτι ξεχωρίζετε από την συλλογή σας; Ποιο είναι για εσάς ένα κομμάτι που είναι... "Koudounaris";

Όλα είναι Koudounaris :-) το κάθε κομμάτι που συμπεριλαμβάνω στην εκάστοτε συλλογή προκύπτει από πολύ σοβαρό πειραματισμό και βαθιά σκέψη. Αν πρέπει να ορίσω όμως κάτι σαν υπογραφή, θα πω τα παντελόνια με πιέτες και τα πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες ενώ επίσης ξεχωρίζω τα slip dresses τα οποία και είναι σταθερά στις συλλογές μου εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι λοξά κομμένα και αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς όμως να είναι ελαστικά. Έχουν ανοιχτές πλάτες και κάθε σεζόν σχεδιάζω κάποιες διαφορετικές εκδοχές που βγαίνουν σε καινούργια χρώματα και φυσικά πάντα σε μαύρο. Αυτά τα φορέματα πραγματικά υπογραμμίζουν το καλοκαίρι μου και είναι πολύ χαρακτηριστικά, όπως και η ζώνη σε μαύρο και άσπρο που χρησιμοποιώ πολύ έντονα. Την προτείνω σχεδόν παντού, αφού κάνει τα ρούχα να φαίνονται πιο σύγχρονα, πιο ζωντανά και μοντέρνα. Δίνει έναν πιο αστικό χαρακτήρα σε ένα ρούχο που είναι πιο αιθέριο.

Στέλιος Κουδουνάρης

Τι σας εμπνέει;

Οι πηγές έμπνευσης για εμένα ποτέ δεν ήταν συγκεκριμένες και συνεχίζουν να μην είναι. Η έμπνευση είναι μια στιγμή. Ένα συναίσθημα, μια εικόνα, ένα φυτό, μια ταινία, ένας άνθρωπος που κινείται σε ένα χώρο και θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Το αστικό τοπίο αποτελούσε πάντα το βασικό σκηνικό για τα ρούχα μου αλλά και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Η πολυπολιτισμικότητα των μεγάλων πόλεων, οι έντονες αντιθέσεις με τις πολυτελείς βιτρίνες και λίγα τετράγωνα πιό κάτω οι λαικές γειτονιές, τα ρούχα που φοράνε οι μετανάστες ανάλογα με την καταγωγή τους, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, οι τουρίστες, οι φοιτητές, οι άνθρωποι που περπατάνε γρήγορα και μιλάνε στο τηλέφωνο ενώ πιστεύουν ότι κανείς δεν τους παρατηρεί, η μυρωδιά από τα κάστανα, τα παιδιά με τα σκέητ στις πλατείες.. και άλλα τόσα πολλά μικρά συνηθισμένα πράγματα και καταστάσεις που διαδραματίζονται στην πόλη καθημερινά αποτυπώνονται στις συλλογές μου. Δεν είναι εύκολα αναγνώσιμα αυτά τα στοιχεία καθώς είναι πολύ εσωτερικές δημιουργικές διαδρομές αλλά για μένα πολύ σημαντικές και ουσιαστικές. Η έμπνευση είναι πάντα αναπάντεχη. Σίγουρα πλέον έχω μια δική μου παρακαταθήκη σχεδίων και συλλογών οι οποίες μέσα στα χρόνια επανεμφανίζονται, επανεξετάζονται και συχνά αποτελούν τη βάση για μια νέα δημιουργία, σαν ένα σημείο εκκίνησης.

Ποια λάθη κάνει στο στιλ της η σύγχρονη Ελληνίδα;

Ένα μοτίβο που βλέπω συχνά να έχουν οι Eλληνίδες και είναι κάπως μακριά από την αισθητική μου, είναι τα μεγάλα logo στα αξεσουάρ και τα ρούχα. Οι ζώνες δηλαδή που έχουν λογότυπα, τα καπέλα με λογότυπα, οι τσάντες, τα κασκόλ, τα φουλάρια, τα τυπώματα σε τοπ. Όλο αυτό με τα λογότυπα επειδή είναι πολύ έντονο και μαζικά επαναλαμβανόμενο θεωρώ ότι στερούν την προσωπικότητα από το άτομο που το φοράει. Κάποιες τσάντες παραλίας ή κάποιες μικρές τσάντες που είναι πολύ στη μόδα αυτή την περίοδο, νομίζω ότι έχουν φορεθεί πάρα πολύ και τελικά η εικόνα στερείται έμπνευσης. Αυτή η ομογενοποίηση δεν μου αρέσει, το quiet luxury είναι πιο κοντά σ εμενα.

Σίγουρα όλοι ξέρουμε ότι είναι must ένα "μικρό μαύρο φόρεμα". Ποια άλλα κομμάτια είναι για εσάς το ίδιο διαχρονικά και πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας;

Ένα μαύρο slip dress είναι η νέα εκδοχή του "μικρού μαύρου φορέματος". Ένα αντρικό σακάκι, ειδικό για τον χειμώνα και ένα πουκάμισο σε στιλ oversided, για άνοιξη ή και καλοκαίρι. Χαλαρώνει τις εμφανίσεις και τις κάνει πιο ανεπιτήδευτες. Και φυσικά ένα ποιοτικό πανοφώρι και ένα ζευγάρι καλές μαύρες γόβες!

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει;

Η μεγαλύτερη δυσκολία είχε να κάνει με παράγοντες που δεν μπορούσα να ελέγξω όπως ο κορονοϊός ή τα capital controls. Εκτός από δημιουργός καλούμαι να διευθύνω και την επιχείρηση μου, οπότε όταν προέκυψαν αυτές οι πολύ σοβαρές κρίσεις τα προβλήματα ήταν πολλά και μεγάλα, υπήρχε τεράστια δυσκολία στη διαχείριση, ανασφάλεια και φόβος. Αυτά βέβαια δεν αφορούσαν μόνο εμένα αλλά την κοινωνία στο σύνολο της. Λυπάμαι που η πολιτεία δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον κλάδο μας ειδικότερα και τους ελεύθερους επαγγελματίες γενικότερα αλλά όπως και να έχει τα ξεπεράσαμε και αυτά και προχωράμε με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Κουδουνάρης

Αν έρθει κάποια κυρία στο κατάστημα σας και διαλέξει κάτι που δεν της ταιριάζει, επεμβαίνετε;

Η δική μας γνώμη ξεκινάει και σταματάει εκεί που θέλει ο κάθε άνθρωπος να την πάρει ή να την αφήσει. Απολαμβάνω να εξυπηρετώ προσωπικά τον κόσμο στο κατάστημα μου και να τους προτείνω διάφορα κομμάτια και συνδυασμούς ή το ιδανικό φόρεμα για μια σημαντική τους στιγμή. Κάποιες φορές βέβαια έχω διαφορετική άποψη με κάποια κυρία. Αν θεωρεί ότι μπορεί κάποιο ρούχο να το υποστηρίξει φυσικά και είμαι υπέρ στο να το επιλέξει, το στιλ είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση. Είμαι υπέρ του να δοκιμάζουμε τα πάντα, να τα προσαρμόζουμε στο δικό μας στυλ και στο σωματότυπο μας. Η κάθε γυναίκα και ο κάθε άντρας είναι μοναδικός και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και όλοι μας πάντα είμαστε πιο όμορφοι όταν αυτό που φοράμε μας εκφράζει και μας αρέσει.

Δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω και για τα μαύρα ρούχα που φοράτε! Η επιλογή αυτή, έγινε εσκεμμένα ή ήρθε κάπως αβίαστα;

Το μαύρο θεωρώ ότι αναδεικνύει τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και επίσης λειτουργεί στην προσωπική μου γκαρνταρόμπα κατά κάποιο τρόπο ως “στολή”. Επιδιώκω να μην αποσυντονίζομαι από το τι φοράω εγώ ώστε να έχω πιό αντικειμενική οπτική για το τι ταιριάζει στους άλλους. Η δουλειά μου είναι να δημιουργώ για τους άλλους, για τον κόσμο, όχι για μένα. Η συνθήκη του να φοράω μαύρα ρούχα ήρθε με τα χρόνια φυσικά, αφού ήθελα να είμαι παρατηρητής και όχι πρωταγωνιστής.

Κουδουνάρης


Στη ντουλάπα σας δηλαδή δεν έχετε άλλα ρούχα; Άλλα χρώματα;

Στη ντουλάπα μου έχω κυρίως μαύρο, μπεζ, μπλε και λευκό. Το μαύρο μου δημιουργεί ευκολία, ασφάλεια κι απόσταση. Στη ντουλάπα μου έχω και άλλα ρούχα τα οποία δεν φοράω. Μπορεί να πάρω ένα ρούχο που μου αρέσει σε ένα έντονο χρώμα από προσωπικό ενδιαφέρον και επαγγελματική διαστροφή, καθαρά για να το έχω όχι όμως για να το φοράω.


Εδώ να πω ότι το χρώμα στους άλλους ανθρώπους το αγαπάω και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Στις τελευταίες μου συλλογές το χρώμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι φόρμες είναι άλλοτε έντονες και δυναμικές ενώ άλλοτε ρευστές και αιθέριες. Το μαύρο χρώμα με έχει κουράσει δημιουργικά καθώς για πολλά χρόνια δημιουργούσα μόνο μαύρα ρούχα.

Η τελευταία φορά που φορέσατε ένα ρούχο με χρώμα, πότε ήταν;

Τελευταία φορά που φόρεσα ένα ρούχο με έντονο χρώμα, ήταν ένα κόκκινο πουλόβερ! Το φόρεσα στο My Style Rocks και δεν ένιωθα καλά, δεν είχα καλή διάθεση και μάλλον ήταν αυτό που έφταιγε. Ένιωθα ότι αποσπούσα την προσοχή και αυτή είναι μια συνθήκη που δεν μου είναι ευχάριστη.

Ένα από τα πράγματα που παρατηρώ στις κριτικές σας στο My Style Rocks, πέρα από το στιλιστικό κομμάτι, είναι και η έμφαση που δίνετε στη συμπεριφορά αλλά και στον χαρακτήρα της κάθε παίκτριας. Το θεωρείτε βασικό στοιχείο σε έναν άνθρωπο;

Στιλ είναι ότι μας καθορίζει και μας περιγράφει. Τα ρούχα μας, η συμπεριφορά μας, οι ατάκες μας, ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα μας, η αύρα μας. Στιλ για μένα έχουν οι γυναίκες και οι άνδρες που προσέχουν το εαυτό τους, που τους αφορά να είναι όμορφοι πρώτα εσωτερικά και εξωτερικά μετά, με όποιον τρόπο ορίζει την ομορφιά ο καθένας. Η ευγένεια, οι καλοί τρόποι και γενικά, η τουλάχιστον ευπρεπής συμπεριφορά θα έπρεπε να είναι δεδομένα στην εποχή μας.

Είδατε αλλαγές στον εαυτό σας από τότε που ξεκινήσατε την τηλεόραση;


Η εμπειρία μου στην τηλεόραση με έχει βοηθήσει να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, να επικοινωνώ καλύτερα και να αναπτύσσω τις δεξιότητές μου στο να επιλέγω τα καλύτερα για κάθε πελάτη μου. Επίσης, έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις και τα προβλήματα με την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωση που απαιτούνται στην τηλεόραση. Όλα αυτά με έχουν κάνει έναν καλύτερο επαγγελματία και έναν πιο ισορροπημένο άνθρωπο, πιο ανοιχτό, πιο εξωστρεφή, πιο δημοκρατικό και διαλλακτικό, πιο ευγενή.

Στέλιος Κουδουνάρης

Τα αρνητικά της δημοσιότητας ποια είναι;

Η δημοσιότητα έχει και αρνητικές πτυχές, όπως η απώλεια της ιδιωτικότητας και η εκτεθειμένη θέση στην κριτική του κοινού και των μέσων ενημέρωσης. Ήταν για μένα κάτι πρωτόγνωρο να είμαι ξαφνικά πολύ αναγνωρίσημος και δημοφιλής αφού όπως σας είπα και πριν είμαι αρκετά χαμηλών τόνων και στην πραγματικότητα εσσωστρεφής. Στην τηλεόραση είμαι πολύ χαλαρός γιατί απλά είμαι πλέον εξοικιωμένος με το πλατώ και το αντιμετωπίζω σαν μια καθημερινή κατάσταση. Στην αρχή ένιωθα εξαιρετικά άβολα όταν μου μίλαγε ο κόσμος και δεν αισθανόμουν πολύ όμορφα.

Ντρεπόμουν θα έλεγα. Δεν καταλάβαινα το λόγο που κάποιος με προσέγγιζε. Με τον καιρό έχω καταλάβει το βρίσκω απόλυτα φυσικό από τη στιγμή που είμαι σε μια τρίωρη καθημερινή εκπομπή είναι λογικό οι τηλεθεατές να αισθάνονται μια οικιότητα αφού είμαστε κάθε απόγευμα στο σπίτι τους και περνάμε μαζί τόσο χρόνο, να έχουν την ανάγκη να πουν μια καλησπέρα ή να ζητήσουν μια φωτογραφία. Κάτι που ζητάνε κυρίως οι άντρες για να δείξουν τη φωτογραφία στις γυναίκες τους όσο περίεργο και αν ακούγεται.. Μπορώ να πω ότι πλέον η επικοινωνία και η επαφή με τον κόσμο με ευχαριστεί και μάλιστα είμαι όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο κατάστημα μου ώστε να γνωρίζομαι με τους ανθρώπους που το επισκέπτονται και συχνά τους εξυπηρετώ προσωπικά γιατί θέλω να είμαι κοντά στους ανθρώπους που επιλέγουν τις δημιουργίες μου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ως άνθρωπος και επαγγελματίας τι διαφορές έχει με την τηλεοπτική προσωπικότητα που έχουμε γνωρίσει πριν 7 χρόνια μέσα από το My Style Rocks;

Είμαι ακριβώς αυτός που βλέπετε, απαιτητικός με την εικόνα όπως είμαι και στη δουλειά μου, συγκεκριμένος, με πνίγει το δίκιο και προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες ώστε να μην αδικήσω καμία διαγωνιζόμενη γιατί σέβομαι την παρουσία και τον κόπο τους. Οφείλω στον εαυτό μου να αντιμετωπίζω τις εμφανίσεις των κοριτσιών ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος ταυτόχρονα ώστε να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γιατί μπορεί να είναι “απλά ένα παιχνίδι” αλλά είναι και κάποιοι μήνες από τη ζωή μας, εμάς των κριτών, των κοριτσιών και φυσικά των τηλεθεατών. Αυτό που δεν βλέπετε σε σχέση με μένα είναι ότι είμαι πιό ντροπαλός, ευαίσθητος και συναισθηματικός από ότι φαίνεται.

Εσείς δέχεστε εύκολα την κριτική;

Η διαδικασία της κριτικής είναι μια σημαντική διαδικασία για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του εαυτού μας, και έτσι αντιμετωπίζω την κριτική ως μια ευκαιρία για βελτίωση. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για κανέναν να ακούει αρνητικά σχόλια για τη δουλειά του ή για τον εαυτό του. Εγώ προσωπικά αντιμετωπίζω την κριτική με σεβασμό, ακούω τα σχόλια των άλλων και προσπαθώ να αντλήσω όσο το δυνατόν περισσότερα διδάγματα από αυτές. Αν αισθανθώ βέβαια ότι μια κριτική είναι κακοπροαίρετη προσπαθώ να μην την αφήνω να με επηρεάζει.

Κουδουνάρης

Είστε στον χώρο της μόδας εδώ και 15 χρόνια.Νιώσατε ποτέ τον χώρο να σας φέρεται με «αγένεια»; Υπήρξαν άνθρωποι που σας αδίκησαν ή που σας στέρησαν ευκαιρίες;

Όπως συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, υπάρχουν και στο χώρο της μόδας άνθρωποι που μπορεί να φέρονται με αγένεια ή να αδικούν κάποιον. Ωστόσο δεν μπορώ να σου πω ότι ένιωσα ότι αδικήθηκα έντονα ή μου στερήθηκαν ευκαιρίες, γιατί από πάντα υπήρξα αρκετά πεισματάρης ώστε να επιτυγχάνω πάντα με πολύ κόπο και αφοσίωση, αυτό που θεωρούσα ότι είναι σωστό για την επαγγελματική μου εξέλιξη.

Τι περιμένουμε να δούμε από εσάς για τη νέα σεζόν;

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί η καινούργια μου συλλογή για Φθινόπωρο - Χειμώνα 2024-25, η οποία εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο θα φιλοξενείται από κάποια πολύ σημαντικά καταστήματα στο εξωτερικό μέσω του showroom που συνεργάζομαι στο Παρίσι. Παράλληλα ετοιμάζω και μία μεγάλη επίδειξη μόδας στην Αθήνα μετά από αρκετές σεζόν που είχα κάνει την τελευταία.

Μετά από 15 χρόνια αδιάκοπης δημιουργίας pret a porter γυναικείων και ανδρικών συλλογών με την επωνυμία “Stelios Koudounaris”, είναι η στιγμή που οι δημιουργίες μου έρχονται σε πιό άμεση επαφή με τους ανθρώπους που επιθυμούν να τις ανακαλύψουν στο πρώτο μου κατάστημα στην Αθήνα αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο