LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 10 Ιουλίου 2024 09:02

Ψυχοκόρες - Πάνος Κρανιδιώτης: Η μακροσκελής ανάρτηση του ηθοποιού που υποδύεται τον Πολίτη

Πολιτης

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Ψυχοκόρες", οι οποίες κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει είναι σίγουρα ο Πάνος Κρανιδιώτης, ο οποίος υποδύεται τον Πολίτη. Πρόκειται για έναν άντρα που είναι αρκετά μεγαλύτερος από τη Μαρίκα, την οποία γνωρίζει μετά την απώλεια της γυναίκας του και σκοπεύει να την παντρευτεί και να φύγουν για την Αμερική.

Ο Πάνος Κρανιδιώτης, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των "Ψυχοκορών", δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία και τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά.

"ΨΥΧΟΚΌΡΕΣ" Μιά (κατά γενική ομολογία) πολύ ποιοτική σειρά που έκανε φέτος τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση, φτάνει σε λίγες μέρες στο τελευταίο της επεισόδιο.

Θέλω και από εδώ, δημόσια, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που δουλέψαμε μαζί στις γνωστές πιεστικές συνθήκες της τηλεόρασης, αλλά πάντα με γνώμονα τη δημιουργία και όχι τη διεκπεραίωση.

Όλους τους συναδέλφους μου (πραγματικά εξαιρετικό το cast), τους σεναριογράφους, το σκηνοθετικό, την εικόνα, τον ήχο, το ενδυματολογικό, όλους τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της παραγωγής, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τις μέρες των γυρισμάτων.

Υγ. Ίσως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στα κανάλια, βλέποντας και την ανταπόκριση που είχε το κοινό στη σειρά, θα ήταν καλό να καταλάβουν ότι αξίζουν τον κόπο τέτοιες προσπάθειες, σαν ελάχιστο αντίβαρο, μικρές νησίδες ανάσας, στον ωκεανό σκουπιδιών που πλημμυρίζει από το πρωί ως το βράδυ την ελληνική τηλεόραση" έγραψε στην ανάρτησή του ο τηλεοπτικός Πολίτης από τις "Ψυχοκόρες".

Πολιτης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΜέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βυρητό (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι κάλεσε τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, μετά από μια νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)Σήμερα 09:05 | Ειδήσεις

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο