LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 09 Ιουλίου 2024 08:43

Κατερίνα Καραβάτου για "Power of Love": "Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα"

Καραβατου

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να αναλάβει το "Power of Love" και εξήγησε γιατί αποφάσισε να πει το "ναι".

Από το «My style rocks» στο «Power of love». Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή την τηλεοπτική μετάβαση;

Αισθάνομαι σαν να στροβιλίζομαι γιατί έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα. Είναι επίσης και η μετάβαση σε μία άλλη χώρα που κάνει μία πολύ μεγάλη διαφορά, αισθάνομαι όμως πάρα πολύ ωραία!

Ηταν εύκολη απόφαση το «ναι»; Ρωτώ γιατί είναι ένα φορμάτ που γυρίζεται στην Τουρκία, δεν το έχεις ξανακάνει…

Ηταν μία πρόταση που έγινε και φυσικά συζητήθηκε, όπως γίνεται πάντα. Σε καμία δουλειά δεν λες έτσι αυτομάτως το «ναι». Εννοείται πως πρέπει πρώτα να δεις τις συνθήκες, το τι χρειάζεται, ποιες είναι οι ανάγκες. Σε αυτή την περίπτωση, όντως τα γυρίσματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη και εγώ έχω δύο παιδιά με τα οποία είμαστε συνέχεια μαζί. Αφού λοιπόν βρέθηκε η φόρμουλα που κάλυπτε όλες τις παραμέτρους που έπρεπε να σκεφτώ και να λάβω υπόψη μου, τότε είπα και το «ναι».

Πώς είναι η πρώτη εμπειρία από τα γυρίσματα;

Τα τελευταία χρόνια, που έγινε αυτή η μετάβασή μου από τη live τηλεόραση στη μαγνητοσκοπημένη, βλέπω κι έναν άλλο κόσμο της τηλεόρασης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το έχω ξαναπεί ότι μαθαίνω πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Και το «My Style Rocks» είναι πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα και το «Power of Love», που έχει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο γυρίσματος. Είναι κάτι πολύ αλλιώτικο, αισθάνομαι πάλι λίγο σαν μαθητούδι που μπαίνω και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και πώς. Εντάξει, έχοντας την εμπειρία των χρόνων, ενδεχομένως να είναι πιο εύκολο, αλλά είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ, ένα διαφορετικό φορμάτ, που χρειάζεται από εμένα να αναπτύξω κι άλλες πτυχές της δουλειάς μου και είναι πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό. Είμαι, μέχρι στιγμής, με ανοιχτά μάτια και παρατηρώ με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή!

Τι το διαφορετικό θα δούμε σε αυτό τον νέο κύκλο του «Power of love»;

Είναι νέο, ανανεωμένο και έχει πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτό που είχε παρουσιάσει η Μαρία (σ.σ.: Μπακοδήμου) στους δύο προηγούμενους κύκλους. Θα μπορούσα να πω πως μέχρι στιγμής οι ανατροπές που γίνονται διαδέχονται η μία την άλλη και αυτό είναι κάτι που διαφαίνεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια! Υπάρχουν αποστολές, παιχνίδια, εκπλήξεις, διαφορετικά σκηνικά, εξωτερικά γυρίσματα – κάτι που δεν υπήρχε παλαιότερα στο «Power of Love». Νομίζω ότι η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αλλά όλο το υπόλοιπο είναι πολύ διαφορετικό.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα άγχη για το εν λόγω πρότζεκτ;

Το άγχος που έχω πάντα είναι να μπορέσω να καταλάβω αυτό που πρέπει να κάνω και να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ο καλύτερος δυνατός τρόπος για μένα είναι να γίνει κάτι με αξιοπρέπεια, με πολλή δουλειά, με σεβασμό προς τους συμμετέχοντες και προς τους τηλεθεατές. Να είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει συντροφιά στο κοινό. Ολες οι εκπομπές για εμένα έχουν την ίδια έγνοια, σε όλες θέλω να σταθώ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή όπως είμαι. Δεν αλλάζω για κάθε πρόγραμμα, θέλω πάντα να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Υπέστη ήπιο ισχαιμικό επεισόδιοΣήμερα 15:53 | Ειδήσεις

Νοσηλεύεται στο Γ. Γεννηματάς.

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρουςΣήμερα 15:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Βανς, δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακρόπολη: Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο – 81 χρόνια ελεύθερη η Αθήνα από τους Ναζί (εικόνες)Σήμερα 13:51 | Ειδήσεις

«Πριν από 81 χρόνια, η σβάστικα κατέβηκε από την Ακρόπολη και στη θέση της υψώθηκε ξανά η ελληνική σημαία, σύμβολο αξιοπρέπειας, ελπίδας και αντίστασης», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Αναλυτικά, όλα όσα υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Υπέστη ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο15:56Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρους15:42Ασταμάτητη η ΑΕΚ - Επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο15:28Πεδίον του Άρεως: Αποκαλύφθηκε το πρώτο άγαλμα αφιερωμένο στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (εικόνες)15:14Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Ντραγκόφσκι, επιστρέφει στις προπονήσεις15:00Κίνα: Η μεγαλύτερη κυλιόμενη σκάλα στον κόσμο (βίντεο) 14:46Σάμος: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου αλλοδαπού14:32Το Ισραήλ δηλώνει ότι θα καταστρέψει τα εναπομείναντα τούνελ της Χαμάς14:18Ακρόπολη: Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο – 81 χρόνια ελεύθερη η Αθήνα από τους Ναζί (εικόνες)14:04Αττική: 166 άτομα οδήγησαν υπό την επήρεια αλκοόλ, τα τελευταία 24ωρα13:50Οδοντωτός: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία λόγω τεχνικού προβλήματος13:36Αντίο αλά... ελληνικά σε Αυστριακό κυβερνήτη αεροσκάφους13:22Δασμοί: Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για "δυο μέτρα και δυο σταθμά"13:08Παρθενώνας: "Απαλάσσεται" από τις σκαλωσιές, μετά από 50 χρόνια12:54Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής - Οι προετοιμασίες για τον αγώνα με τη Δανία12:40Κρίση στη Μαδαγασκάρη: Στρατιώτες ενώνονται με διαδηλωτές στην πρωτεύουσα (εικόνες)12:26Στη Σύνοδο για την Ειρήνη μαζί με τον πρωθυπουργό μεταβαίνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης12:12Ανέτοιμοι αλλά "διψασμένοι", Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της σεζόν11:58Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε 34χρονο για βιασμό11:44Πατήσια: Βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Ο πατέρας του έκανε χρήση ναρκωτικών δίπλα του11:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο