LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 14:40

Νάνσυ Νικολαΐδου: Τα κλάμματα & το δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη - "Νιώθω την ανάγκη να το πω και να το φωνάξω"

Νάνσυ Νικολαΐδου

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Η συνεργάτιδά της Ελένης Μενεγάκη, με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια για την εμπιστοσύνη της.

"Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για την γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Είμαι γραφική, μπορεί, αλλά αυτό αισθάνομαι και οφείλω να το καταθέσω. Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα δύο χρόνια που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και στην καρδιά σου", είπε με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντάει:

"Μη μου λες ευχαριστώ Νάνσυ μου γιατί έχεις μία διαδρομή μεγάλη στα Μέσα τα δημοσιογραφικά. Και σε εφημερίδες αλλά και σε περιοδικά και στην τηλεόραση. Σε ξέρω από το ξεκινημα μας΄".

"Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου και που σου λένε ευχαριστώ, σε σέβονται και σε εκτιμούν και σ’ αγαπούν κι εσύ να χαίρεσαι που είσαι σ’ αυτή τη δουλειά μαζί τους δεν υπάρχουν πολλοί και επειδή πια τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο εγώ δεν είμαι αγνώμων και νιώθω την ανάγκη να το πω και να το φωνάξω. Ίσως γιατί είμαι πιο συναισθηματικός άνθρωπος αλλά και ίσως γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Εγώ εδώ δεν συγκινούμαι γιατί τελειώνω την εκπομπή και αυτό θέλω να πω και να το εκφράσω", της απάντησε η Νάνσυ Νικολαΐδου με την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρει:

"Λυπάμαι που βρεθήκαμε στο φινάλε των καθημερινών εκπομπών αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί ενώ τόσα χρόνια τα λέγαμε...
Προλάβαμε και ζήσαμε κι αυτές τις στιγμές μαζί! Ειδικά την περίοδο που η αρχισυντάκτρια μας ήτανε άρρωστη και ήταν πολύ αυτός ο καιρός και εγώ σε βούτηξα ολόκληρη αλλά κι εσύ δε λύγισες".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο