LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 19:19

Κάτια Δανδουλάκη: Η εξομολόγηση της ηθοποιού - "Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν έχω για κάτι να παραπονεθώ…"

Κάτια Δανδουλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε έναν απολογισμό της πορείας της μέχρι σήμερα και αποκάλυψε το παράπονο που πιθανόν έχει από τον εαυτό της.

Δείτε επίσης! Νίκος Γαλανός: "Με την Κάτια Δανδουλάκη ήμασταν αρραβωνιασμένοι και πηγαίναμε για γάμο"

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω ζήσει μια ευλογημένη ζωή που μου έδωσε φίλους, τον άνθρωπο της ζωής μου, τους γονείς μου, το επάγγελμά μου. Δεν μου δόθηκαν χωρίς να έχω δοθεί εγώ ψυχή τε και σώματι. Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν έχω για κάτι να παραπονεθώ στον εαυτό μου, η Κάτια στην Κάτια, είναι ότι δεν ντάντεψα την Κάτια καθόλου, δεν την άφησα να χαλαρώσει, την παραμαστίγωσα. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να βρω λίγο καιρό να χαρώ. Πρέπει να χαρώ την καθημερινότητά μου που ήταν πάντα μία σκηνή και ένα στούντιο», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία. Υπάρχει ένα γκρίζο “σύννεφο” αν χρωστάς χρήματα ως παραγωγός. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές», πρόσθεσε.

«Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στη μοναδικότητά μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν, σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Απολαμβάνω την “κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο