LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 19:58

Γιώργος Λιβάνης για Ανδρομάχη: "Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να έρθει όλο αυτό"

Λιβάνης - Ανδρομάχη

Συνέντευξη στην εκπομπή “I Love Σουκού” και τον Αλέξανδρο Ρούτα παραχώρησε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του, Ανδρομάχη και για το μωράκι τους που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης!  Γιώργος Λιβάνης & Ανδρομάχη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

«Έχω απίστευτη χαρά, ανυπομονώ. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να έρθει. Όταν έμαθα πως είναι αγόρι χοροπήδαγα, αλλά η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά, γιατί εκείνη την στιγμή δεν το περίμενα, γιατί για κανένα μήνα μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι. Η Ανδρομάχη ήξερε το φύλο, γιατί το είπε ο γιατρός, μπερδεύτηκε! Έχουμε φάει ένα χωράφι ολόκληρο καρπούζια. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό. Είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιβάνης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την ΄σκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοιΣήμερα 17:08 | Ειδήσεις

Πόσοι αναμένεται να ψηφίσουν ως το τέλος. Γιατί η προσέλευση καινούριων ψηφοφόρων καθιστά το αποτέλεσμα πιο δεκτικό σε ανατροπές και διαψεύσεις προγνωστικών.

Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Πολλά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Cassandra”. Ανάμεσα στις περιοχές που χτύπησε είναι και το Ρίβιο του Δήμου Ξηρομέρου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίαςΣήμερα 12:47 | Ειδήσεις

Ποια ήταν η αρχική εκτίμηση των γιατρών για το υπόλοιπο ζωής που απομένει στον Σάμι Μπάσο ο οποίος τελικά τους διέψευσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)14:07Θέρμανση: Χαμηλότερη τιμή για πετρέλαιο και φυσικό αέριο13:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”13:40Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο