LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2024 21:19

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη για την ηλικία της

Αντελίνα Βαρθακούρη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια και σύζυγός του Χάρη Βαρθακούρη, ωστόσο μέσα από τα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ζωή της.

Σήμερα, λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη, έκανε μια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της και κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο την είδαμε μετά από αρκετό. Η παρουσιάστρια στην λεζάντα αποκάλυψε πως σήμερα έγινε 40 ετών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της.

Διαβάστε επίσης! Αντελίνα Βαρθακούρη: Η σπάνια φωτογραφία της κούκλας κόρης της - "Χρόνια πολλά ήλιε μου"

Αντελίνα Βαρθακούρη - Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της 

«40 σήμερα!!! Πλέον με αγαπώ, με σέβομαι και με προσέχω! Πλέον εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου! Πλέον δεν φοβάμαι! Με τα καλά και τα κακά μου, με τα όμορφα και τα άσχημα μου, με τις νίκες και τις ήττες μου γνωρίζω πως δεν μπορώ να έχω τα πάντα, πως δεν μπορούν να με αγαπούν όλοι, δεν μπορούν να με αποδέχονται όλοι. Στα 40 μου είμαι πιο ήρεμη από ποτέ γιατί με αποδέχομαι εγώ!

@harryvarthakouris @melodiavarth @leona_varthakouri είστε η ζωή μου, είστε το σημείο αναφοράς μου, η περηφάνια μου, το λιμάνι μου, η ασφάλειά μου, η ελευθερία μου, η αναπνοή μου, η δύναμη μου, η δημιουργία μου, η ελπίδα μου, το παρών και το μέλλον μου…σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα!

@yiannis2778 @papagianniteloni μπαμπά και μαμά σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για την πρώτη αναπνοή σε αυτό τον κόσμο, σας ευχαριστώ που με μεγαλώσατε, που με γεμίζετε μέχρι σήμερα τόση αγάπη και στοργή, σας ευχαριστώ που έχετε κάνει τόσο στερεό το έδαφος που πατάω, σας ευχαριστώ για όλες εκείνες τις αναμνήσεις τις παιδικής ηλικίας που στα δύσκολα πάντα εκεί ανατρέχω για να πάρω δύναμη, σας ευχαριστώ που πιστεύετε τόσο πολύ σε μένα, σας ευχαριστώ για την ακούραστη προσφορά σας…μεγαλώνουμε μαζί αλλά πάντα θα είμαι το παιδί σας κι εκεί ξενοιάζω λίγο απ’ τα βάρη του ενήλικα.

@elinasereti @maria_antwna @elpida.georgakopoulou_ #kaitoyla mou #theia Maria αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τύχη να μεγαλώνω έχοντας τέτοιους συνοδοιπόρους, φίλους καρδιάς, στηρίγματα σε κάθε δυσκολία. Ειναι ανεκτίμητο να μπορείς να σηκώνεις ένα τηλέφωνο, να λες ένα δεν είμαι καλά και μια ζεστή αγκαλιά να σε περιμένει με αγάπη, κατανόηση και στοργή. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις!

Μια ζεστή, απέραντη αγκαλιά σε όλους σας, σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες ευχές σας, μου λείπετε και μου λείπει η τηλεοπτική επικοινωνία που είχαμε αλλά έχω ανοίξει τα φτερά μου στα παιδιά μου, που είναι στην εφηβεία, στηρίζω τον άντρα μου και παίρνω άλλα μαθήματα ζωής ώστε να μεγαλώνω πλήρης. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε και τότε θα σας ανταποδώσω όλα αυτά τα όμορφα λόγια σας.

Η ζωή χρειάζεται αγάπη! Χρόνια μου πολλά γεμάτα υγεία! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας!», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο