LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2024 12:40

Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: "Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι και οι δυο in love"

Καινουργιου

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνας" και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς να δίνει ωστόσο κάποια πληροφορία, σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου.

"Πώς είναι με τον Γιώργο; Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλά. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε και χαίρομαι ότι είναι και οι δυο in love και μου αρέσει πολύ αυτό. Αν δεις τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί εγώ το βράδυ μπορεί να δω λίγο τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνω πότε κάποιος περνάει καλά. Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό. Δες Λιάγκα τον Δεκέμβρη και δες Λιάγκα τώρα. Είναι λίγο πιο γλυκός, του έχει κάνει καλό. Του πάει ο έρωτας, αυτό ήθελα να πω" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Δεν γνωρίζω ποιος έκανε το πρώτο βήμα και να σου πω την αλήθεια δεν με αφορά" σχολίασε κατόπιν ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: "Εμένα οι πληροφορίες μου που τους έχουν δει και έξω και κοινοί γνωστοί λένε ότι είναι πάρα πολύ καλά κι οι δύο. Η Μαρία, επειδή είχε περάσει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, νιώθει μία ασφάλεια κι είναι ερωτευμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άντρα δίπλα που να σου δημιουργεί ασφάλεια, να σε φροντίζει, να σε προσέχει και είναι πολύ καψούρα. Εμένα αυτό λένε οι πληροφορίες μου. Εγώ χαίρομαι για αυτή τη γυναίκα".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο