LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2024 11:13

Η Μαρία Αντωνά απαντά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως βλέπει... "Πρωινό"

Αντωνα

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα του "I Love Σου Κου" και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη. Η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα τηλεοπτικά της σχέδια, ενώ απέφυγε να απαντήσει ανοιχτά σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

"Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, πάρα πολύ καλά, χαρούμενη και πανέτοιμη να ζήσω το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα το Survivor για μένα ήταν καθοριστική απόφαση, άλλαξε τη ζωή μου και ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής. Δεν το μετανιώνω καθόλου και θα ήθελα να το ξανακάνω κάποια στιγμή", ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

"Αν προκύψει κάτι που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το υπάρχω στην τηλεόραση. Ποτέ δεν ήμουν εγωκεντρικός άνθρωπος, δεν με απασχολεί να κάνω κάτι δικό μου. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω αρκετά πράγματα. Οι εκπομπές που παρακολουθώ είναι κάποια πρωινά, τους φίλους μου όπως τη Μπέττυ. Βλέπω και Πρωινό εννοείται", είπε στη συνέχεια με αμηχανία η Μαρία Αντωνά.

"Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα και αντιμετώπισα καταστάσεις βλέποντας τη ζωή και τον εαυτό μου από την αρχή. Έρχονται ωραία πράγματα." πρόσθεσε.

Τέλος σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά απάντησε: "Έχω δώσει αρκετό χρόνο τηλεοπτικά στην προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το ξανακάνω. Οτιδήποτε μπορεί να βιώνω θέλω να το κρατάω για τον εαυτό μου. Εσείς θέλω να βλέπετε μόνο πως είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη. Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβαλω ή να δείξω".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΑνασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Κόπηκε δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες) 10:42Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο