LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2024 14:07

Γιώργος Λιάγκας: "Γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2"

λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του σχολίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το επαγγελματικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη για την παρουσιάστρια του Star!

«Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το Star τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει το Star να κάνει καμιά γυροβολιά. Έχει πάει μαθαίνω κι εγώ σε 2-3 κανάλια, έχει κάνει γυροβολιά. Άμα δε βρίσκει αλλού, μη τυχόν και της δώσουν λιγότερα λεφτά στο Star», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ζήνα πηγαίνει στα κανάλια και λέει κόψτε αυτά που έχετε και θέλω να έρθω εγώ στο 12-2», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενοςΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Για «πόλεμο κατά των τρομοκρατών» κάνει λόγο η ισραηλινή πλευρά. Το τέμενος λειτουργούσε ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων.

ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:15 | Ειδήσεις

Ποιοι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Μέχρι ποια ώρα θα είναι ανοιχτές οι κάλπες. Όλες οι χρηστικές πληροφορίες.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου08:44ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)08:30ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου08:17ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου08:03Γάζα: Δεκάδες νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε τέμενος07:50Εορτολόγιο - 6 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:36Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο