LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2024 12:30

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι "Ψυχοκόρες" και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Παπασπηλιοπουλος

Ο Άρης Καβατζίκης και η κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" συνάντησαν τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, τη δυσκολία του με την… οικειότητα, τις "Ψυχοκόρες", αλλά και την καθοριστική του γνωριμία με τον Γιάννη Φέρτη.

Φέτος το καλοκαίρι ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Όρνιθες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη.

"Στους ‘Όρνιθες’ υπάρχει κάτι συγκινητικό σε σχέση με τη μεταφορά του πετάγματος, τι μπορεί να σημαίνει για τον άνθρωπο η αίσθηση του ‘πετάω’. Στην παράσταση δεν υπάρχει πίεση σε σχέση με το γέλιο και το αστείο, θα είναι σαφώς αστεία τα πράγματα και ευχάριστα, αλλά παράλληλα ποιητικά και συγκινητικά. Θα παίξουμε στην Επίδαυρο στις 9 και 10 Αυγούστου, αλλά ξεκινάμε την περιοδεία στις 12 Ιουλίου από το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων" είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Οι "Ψυχοκόρες"

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες", ο ηθοποιός τόνισε: "Στις ‘Ψυχοκόρες’ οι προσδοκίες των δημιουργών επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Γενικά όμως ήταν μια έκπληξη. Αγάπησα αυτήν την ιστορία και τους ανθρώπους που την έφτιαξαν. Οι δημιουργοί έφτιαξαν μια δουλειά προσεγμένη, που πεισματικά την υπερασπίστηκαν, παρόλο που ήταν υπόλογοι στους χρόνους και τα μπάτζετ".

Πώς αντιμετωπίζει τα επαγγελματικά του;

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος ανέφερε: "Εργάζομαι πολύ γιατί η ζωή μου έχει πολλές ανάγκες τις οποίες επιλέγω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτές. Αλλά τις έχει. Επίσης, στη δουλειά μας δεν έχουμε δεδομένες αμοιβές. Δεν πιστεύω ποτέ ότι σε μια νέα δουλειά τα πράγματα θα πάνε καλά, εάν δεν είναι όπως τα περίμενα θα καθίσω μέχρι το τέλος και δε θα πω κουβέντα.

Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την ‘καταστροφή’ που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη περιοχή, ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 - 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Οι σκέψεις και οι διαδρομές μου είναι αποτέλεσμα και της ψυχοθεραπείας, η οποία όμως δεν είναι πανάκεια, το σημαντικό είναι να μην κρύβεσαι από τον εαυτό σου. Το come out που συνδέεται με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό, αυτό το ‘πνίγομαι’, έτσι είμαι στη ζωή μου. Με συγκινεί η απόφαση κάποιου να σταματήσει να ψεύδεται στον εαυτό του αλλά και στους άλλους" είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Η προσωπική του ζωή

Και ενώ πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Ευγενία Σαμαρά, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αρκέστηκε να πει για την προσωπική του ζωή: "Ως άνθρωπος δεν είμαι οικείος, έχω μια δυσκολία συσχέτισης με τους άλλους, η έννοια της οικειότητας είναι προς εξερεύνηση, δε μου είναι δοσμένη συνθήκη. Τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν γρήγορα και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζονται φροντίδα και δουλειά, δεν είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλοί γονείς".

Για τον ρόλο του πατέρα

"Τον ρόλο του πατέρα ακόμη τον διερευνώ στον απόλυτο βαθμό. Δεν έχω σταθερές στη ζωή μου, προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πώς γίνονται οι σχέσεις των ανθρώπων. Το αυτονόητο κομμάτι των σχέσεων δε με ενδιαφέρει, πρέπει να ανακαλύψω ένα καινούργιο και είμαι σε αυτήν τη διαδικασία. Τα περισσότερα πράγματα που με αναστατώνουν και με αγχώνουν σχετίζονται με εμένα και όχι με τα παιδιά, με το πώς εγώ διαχειρίζομαι τα πράγματα.

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος να σκέφτομαι τι στραβό συμβαίνει δίπλα μου όταν το στραβό υπάρχει μέσα μου ακόμη. Η ενημέρωση για τη βία είναι σίγουρα πιο έντονη από ποτέ, αλλά αυτό ισοδυναμεί με περισσότερη βία, ή με περισσότερη ενημέρωση γύρω από το θέμα; Είναι περισσότερες οι γυναικοκτονιές σήμερα ή επιτέλους η κοινωνία αποφάσισε να δει ότι κάποιος σκοτώνει τη γυναίκα του για πλάκα και στα έξι χρόνια βγαίνει από τη φυλακή;" είπε ο ηθοποιός.

Για τον Γιάννη Φέρτη

Για την γνωριμία του με τον Γιάννη Φέρτη και τον ρόλο που αυτή έπαιξε στη ζωή και την καριέρα του, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τόνισε: "Το 2017 έπαιζα με τον Γιάννη Φέρτη που ‘έφυγε’ πρόσφατα από τη ζωή και είχα πει τότε σε έναν δημοσιογράφο πως μεγαλώνοντας θα ήθελα να είμαι ο Γιάννης Φέρτης. Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δε μίλαγε για τον εαυτό του και το τι κατάφερε, κοίταζε σαν παιδί 18 χρόνων και έλεγε ‘να το δοκιμάσω κι εγώ αυτό;".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο