LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2024 08:04

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου

Οικονομιδου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Μαριαλένα Οικονομίδου μετά από γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η είδηση για τον θάνατο της τραγουδίστριας και κόρης του Γιώργου Οικονομίδη, έγινε γνωστή μέσα από τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων της στο Facebook. Ανάμεσά τους και εκείνο του Σπύρου Μπιμπίλα.

"Αντίο αγαπημένη μου φίλη ...Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν.. Αχχχ....για που τραβας Μανώλη.... αυτό το υπέροχο τραγουδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τοσο πόνο όπως το τραγουδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νιτσα Τσαγανέα που λάτρευες... Γιατι ταλαιπωρηθηκες τοσο μετά τον προσφατο θάνατο του αδελφου σου;... Γιατι ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αειμνηστο μπαμπά σου Γιωργο Οικονομίδη η τον δεύτερο παππου σου Τσαγανέα.;..

Σ' ευχαριστώ που με έβαλες στον χόρο του τραγουδιού μέ τόση αγάπη.. Ησουν ενα ευθραστο και τρυφερό πλάσμα...Μαζι με το ΤΑΣΕΗ που καναμε τόσες συναυλιες γινόσουν ευτυχισμένη... Ευτύχησες ευτυχως να δεις προσφατα 4 εγγονάκια απο τα 2 υπεροχα παιδια σου, τους αγαπημενους μου Λιάνα και Γιώργο....Κουραγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φιλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουραγιο....Δεν θα σε ξεχασουμε Μαριαλένα μου.... Έφυγες πριν μια ωρα και δυστυχως μάθαμε καθυστερημένα πριν από λιγο και για τον θανατο ενος παλιου καλού τυπιστα ηθοποιου που συνεβη στις 6 του μήνα..του 84χρονου Μάκη Πειθή... Καλό ταξιδι και στους 2 σας..." ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ποια ήταν η Μαριαλένα Οικονομίδου

Η Μαριαλένα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1957. Ήταν κόρη του Γιώργου Οικονομίδη και της Λιάνας Βιτσώρη. Γιαγιά της ήταν η Νίτσα Τσαγανέα και παππούς της ο Χρήστος Τσαγανέας. Μέσα σε αυτό το καλλιτεχνικό οικογενειακό περιβάλλον, γρήγορα πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι. Από την ηλικία των 16 ετών άρχισε να γράφει μουσική, ποίηση και στίχους, ενώ παράλληλα σπούδασε στη σχολή θεάτρου του Πέλου Κατσέλη, αλλά και σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου.

Συνολικά είχε πέντε δισκογραφικές δουλειές. Το 1991 ξεχωρίζει ο δίσκος της «Το φως του φεγγαριού μου» σε στίχους δικούς της και μουσική, παραγωγή και ενορχήστρωση του Στέφανου Κορκολή. Τον Ιούλιο του 2023, με πρωτοβουλία της διοργανώθηκε μια μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα για τον πατέρα της στο θέατρο Άλσος. Πριν από 8 μήνες και ενώ είχε ήδη νοσήσει από καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της, Χρήστος Οικονομίδης.

H Mαριαλένα Οικονομίδου υπήρξε παντρεμένη με τον Ρομπέρτο Καρριέρε. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Λιάνα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο